Butt egy tökéletes példakép

Warren Joyce Nicky Buttról beszélt, mint aki példaként szolgál a Manchester United fiataljai számára.


A hétfõn a 38. életévét betöltõ korábbi United középpályás azok után, hogy megszerezte edzõi képesítéseit, Joyce-nak segít a tartalékok és U21-esek fejlesztésében.

Az egykori angol válogatott Butt egy tökéletes példakép a fiatalok számára és nem csak azért, amit a pályán elért, hanem személyisége miatt is.

"Nagyszerû a srácok számára, hogy egy olyan igazi, hamisítatlan Manchester United játékost láthatnak, mint Nicky, akitõl minden téren tanulhatnak" - mondta Joyce a napokban az Inside Unitednek.

"Jó tapasztalat ez a srácok számára. Példaként szolgál nekik, milyen elvekkel lehet valaki United játékos és hogy milyen normálisnak, alázatosnak és szorgalmasnak kell lenniük."

 


"Úgy gondolom, mindenkinek aki az Akadémiánkon dolgozik, van egy tiszta elképzelése arról, milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen egy United játékos, mint személy és mint játékos."

"Próbáljuk õket formálni, mint emberek és próbáljuk azokat a dolgokat beléjük nevelni, amitõl profi labdarúgók lesznek - legyen szó technikai, taktikai, fizikai dolgokról. Próbáljuk formálni személyiségüket, hogy megfeleljenek annak, ami elvárás egy Manchester United játékosnál."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!