17 éves skót fiatal próbajátékon a klubnál

A skót Livingston együttesének tinédzserkorú játékosa, Coll Donaldson lehetõséget kapott a Manchester Unitedtõl, hogy próbajátékon bizonyítsa képességeit.


A Premier League jelenlegi listavezetõjének megfigyelõi az utóbbi idõben több alkalommal is személyesen tekintették meg a 17 éves védõ szerepléseit a tartalékok között.

 

A látottak lenyûgözhették õket, ugyanis a védelem közepén bevethetõ tini meghívót kapott az Old Traffordra, próbajáték céljából.

 

A Livingston nem kíván az ifjú titán útjába állni, ugyanis ilyen lehetõség ritkán adatik meg egy fiatal számára, és az õ maximális beleegyezésükkel látogatja mostantól a Vörös Ördögök edzéseit.

 

 

"Coll játékát számos alkalommal megtekintették a Manchester United megfigyelõi a tartalék mérkõzéseken, és Martin Ferguson (fõmegfigyelõ) megkérdezte, hogy lehetõségük lenne-e arra, hogy közelebbrõl is szemügyre vegyék a fiút" - kezdte a Livingston ügyvezetõ-igazgatója, Ged Nixon.

 

"Nagyon odafigyeltek rá, és elõbb egy pár napig velük fog együtt edzeni, mielõtt döntenének arról, hogy leigazolják-e."

 

"Ez egy fantasztikus lehetõség a fiú számára. Nem számít mi lesz az ügy vége, annyiból biztosan hasznos lesz ez számára, hogy láthatja milyen munka folyik náluk, és Carrington fantasztikus körülményei között edzhet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!