Casillas kihagyhatja a United elleni BL-párharcot

A Real Madrid csapatkapitánya, Iker Casillas hosszú ideig csak az oldalvonal mellõl nézheti társait, mivel tegnap este, a Valencia elleni kupamérkõzésen eltörött az ujja, így pedig a Manchester United ellen se lesz bevethetõ.


Casillas az 1-1-es döntetlenre végzõdõ mérkõzésen a 18. percben kapott egy rúgást a kezére, amely eredménnyel egyébként a madridiak 3-1-es összesítéssel jutottak tovább.

 

A Királyiak ezt követõen a mai nap folyamán hivatalos közleményben tudatták, hogy kapusuk csonttörést szenvedett.

 

"A La Moraleja Sanitasban elvégzett szükséges röntgenezést követõen megerõsíthetjük, hogy játékosunk, Iker Casillas bal kezének hüvelykujja eltörött" - áll a közleményben.

 

"A nap folyamán egy specialista újból megvizsgálja, és ezt követõen születik döntés arról, hogy milyen kezelést alkalmazunk majd esetében."

 

 

Bár pontosan nem lehet kiszámítani, hogy Casillasra mennyi kényszerpihenõ vár, egy ilyen típusú sérülés esetében akár három hónap is lehet a gyógyulási idõ.

 

Ez pedig azt jelentheti, hogy a spanyol bajnok kapujába visszatérhet a cserekapus, Antonio Adan, akit nagy vihart kavart módon tett be a kapuba a csapat utóbbi mérkõzésein Iker Casillas helyére.

 

A Real Madrid a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között február 13-án fogadja majd a Manchester Unitedet, a visszavágóra pedig március 5-én kerül sor, így eléggé valószínû, hogy kénytelenek lesznek a világ-, és Európa-bajnok portás nélkül lejátszani a két mérkõzést a spanyolok.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!