Giggs: Berba egy különleges tehetség

Ryan Giggs csodálatos tehetségként jellemezte Dimitar Berbatovot azelõtt, hogy a bolgár támadó visszatér az Old Traffordra.


Berbatov a Fulhammel látogat a városba, hiszen ma az FA-kupa negyedik fordulójában a londoniak vendégeskednek az Álmok Színházában. Ez lesz az elsõ manchesteri látogatása a bolgárnak azóta, hogy nyáron elhagyta a Vörös Ördögöket és a Fulhamhez igazolt. Martin Jol csapatánál kiemelkedõen szerepel és hét góllal a gárda legjobb góllövõje.

Giggs arra számít, hogy a bolgár jó fogadtatásban részesül majd, ami teljesen megérdemelt.

"A United szurkolók mindig értékelik a tehetséget és Berbatovban határozottan megvan ez" - mondta a veterán játékos a Manutd.com-nak és a PA Sportnak.

"Mindannyian emlékszünk arra a varázslatra, amit a West Ham ellen az alapvonalnál mûvelt, vagy épp a Liverpoolnak lõtt mesterhármasása, ami a szurkolók számára mindig emlékezetes."

"Talán az illik leginkább hozzá, amit a Fulhamnél játszik, ahol õ a fõ célpont. Minden támadás átmegy rajta, ami nem zavarja õt. Õ ez a játékos akar lenni, mellette gólokat akar szerezni. Rajta kell tartanunk a szemünket, mert egy csodálatos tehetség és briliáns játékos."

 


Bár fontos bajnokik is jönnek, ráadásul a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája összecsapások is egyre közelebb kerülnek, Ryan szerint a Unitednél elsõdleges cél, hogy az FA-kupában továbbjussanak.

"A sorsolások során egy esetleges hazai meccs az, amit csak kérhetsz. Ez megvan, amit ki fogunk használni. Nem akarunk újrajátszást, mert sok meccsünk jön ezután" - folytatta a 39 éves játékos.

"Tudjuk, hogy nehéz meccs lesz - a Fulham idén már egyszer nagyon jól játszott, amikor a szezon korábbi szakaszában az Old Traffordra látogatott, de a kezdettõl fogva arra megyünk, hogy számunkra megfelelõen alakuljon a találkozó."

"Ez a sorozat különleges számomra, mert tudom, milyen megnyerni az FA-kupát. Nagyszerû érzés az. Ez a kupa egy hatalmas sorozat számomra, ezen nõttem fel. Azok a játékosok, akik még nem nyertek ilyet, nagyon eltökéltek, hogy idén ez megváltozzon."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!