Coton védelmébe vette De Gea-t

A Manchester United egykori kapusedzõje, Tony Coton védelmébe vette David de Gea-t, miután az utóbbi idõben számtalan kritika érte a spanyol kapust.


De Gea azt követõen került a kritikusok kereszttüzébe, hogy a Tottenham elleni White Hart Lanen lejátszott bajnokin a hosszabbításban rosszul ütött ki egy beadott labdát, amelybõl aztán megszületett Clint Dempsey egyenlítõgólja, azonban úgy tûnik, hogy Sir Alex Ferguson ezt követõen se veszítette el bizalmat vele szemben, mert a Fulham elleni tegnapi FA-kupa mérkõzésen is õt állította a csapat kapujába.

 

A 22 éves kapusnak nem is volt nehéz dolga tegnap este az Old Traffordon, ugyanis a Falusiak szinte semmilyen nyomást és veszélyt nem tudtak jelenteni kapujára, a végül 4-1-es hazai gyõzelemmel végzõdõ találkozón.

 

"De Gea kritizálása nem ezen a héten hágott a tetõfokára, az egész szezon során ez megy" - kezdte Coton a MUTV-nek.

 

"Bármikor gólt kap a csapat, úgy tûnik, hogy az emberek ujjal mutogatnak Davidra. Remélem, hogy a továbbiakban is játszani fog, és ezzel majd egyszercsak elhallgattatja a vele kapcsolatos pletykákat."

 

 

Coton szerint a Manchester Unitednek ki kell tartania De Gea mellett, mert egyetlen olyan említésreméltó alternatívát se lát a klub számára, aki valóban erõsítést jelenthetne számukra.

 

"Az évek során nagyon sokat kerestünk" - tette hozzá.

 

"Figyeltük Buffont, de esély se mutatkozott rá, hogy õt valahogyan elhozzuk onnan. Nem akart Olaszországon kívül játszani."

 

"Már Edwin van der Sar-t is megpróbáltuk korábban megszerezni, de akkor nem sikerült."

 

"Nem mindig számít az, hogy 'ez a Manchester United, meg kell tudnunk szerezni õt". Vannak bizonyos helyzetek, amikor ez nem mûködik."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!