Kölcsönlesen: Fabio elsõ gólja

Fabio megszerezte elsõ gólját a Queens Park Rangers színeiben, mégis sokkoló élményben lehetett része, ugyanis hazai pályán kiejtette õket az alsóbb osztályú MK Dons együttese az FA-kupa 4. fordulójában.


A brazil legalább megpróbálta helyreállítani a londoniak becsületét az eredményt illetõen, miután erõteljes lövése megpattanva vánszorgott az ellenfél kapujába a 4-2-es vereségül alkalmával, úgy, hogy a League Oneban szereplõ ellenfelük a mérkõzés egy pontján 4-0-ra is vezetett. A Rangers menedzsere, Harry Redknapp tajtékzott a dühtõl a lefújást követõen, alaposan felforgatott csapatával kapcsolatban pedig elmondta, többen bizonyítási lehetõségüket szúrták el ezzel a vereséggel.

 

Fabio gólja 3:20-nál!

 

Michael Keane szintén érdekelt volt az FA-kupában, megbízható védekezésbeli teljesítménye pedig 1-1-es döntetlenhez segítette a Leicester City-t a Huddersfield Town ellen. Az angol U19-es válogatott játékos sárga lapos figyelmeztetésben részesült, azonban remek passzal ugratta ki Ritchie De Laetot, mielõtt a belga védõ elõkészítette volna Chris Wood egyenlítõgólját.

 

Ha a Rókák megnyerik a hazai pályán lejátszandó újrajátszást, akkor a Wigan Athletickel néznek majd szembe az 5. fordulóban, Keane pedig farkasszemet nézhet majd tartalékcsapatbeli csapattársával, Angelo Henriquezzel. A chilei játékos megtapasztalhatta az angol futball egy másik, eddig általa nem ismert oldalát, amikor kezdõként lépett pályára az alapvetõen is nehéznek ígérkezõ, ligán kívüli Macclesfield Town elleni találkozón, akik nem mellesleg a Cardiff City-t búcsúztatták az elõzõ körben.

 

 

A tinédzser trükkjei nem mindig sikerültek, nagyban a pocsék talajú pályának köszönhetõen - ráadásul sárga lapot is kapott, amiért nem engedett egy szabadrúgást idõben elvégezni - de végig a vendégek elõnyének megtartásához segítette csapatát, amely Jordi Gomez korai büntetõjével szerzett vezetést.

 

Luke McCullough pénteken este a kispadról nézhette végig újdonsült csapata, a Cheltenham Town gólnélküli hazai döntetlenjét a Rochdale ellen.

 

Bebe részese volt a Rio Ave 1-1-es Maritimo elleni döntetlenjének, de 13 perccel a vége elõtt lecserélték, és az egykori boltoni játékos, Temitope Obadeyi állt be a helyére. Federico Macheda nem lett azonnal bedobva a mély vízbe a Stuttgart Bayern München elleni rangadóján, miután edzõje, Bruno Labbadia nem rakta be meccsnapi keretébe.

 

Luke Giverin, Davide Petrucci és Scott Wootton csapatainak nem volt mérkõzése a hétvégén.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!