Pochettino: Inspiráló az Old Traffordon játszani

Mauricio Pochettino, a Southampton újdonsült menedzsere szerint játékosait fel fogja dobni az a tény, hogy szerdán este a Manchester United ellen játszhatnak.


A Southampton a héten két állomásos észak-nyugat angliai látogatásuk elsõ állomásaként mérkõznek meg majd a hét közben Sir Alex Ferguson legénységével, amelyet követõen majd a Wigan Athletichez utaznak vendégségbe.

 

"Számunkra és a játékosoknak extra motivációt jelent az, hogy az Old Traffordon játszhatunk" - kezdte az argentin menedzser.

 

"A világon minden játékos élvezettel játszik ilyen mitikus stadionokban, úgyhogy ez egy lehetõség is lesz számunkra, hogy fejlesszük a játékunkat, és ahogy játszunk. Nagyon izgatottak vagyunk, és szeretnék elõrébb lépni az által, hogy ott szerepelhetünk."

 

 

Az Espanyol egykori trénere azonban kijelentette, csapata nem fog félni megszorongatni a Vörös Ördögöket, ahogy tették azt a két csapat szezonbeli elsõ összecsapásán, amikor szeptemberben csak 3-2-re kaptak ki egy szoros mérkõzésen.

 

"A mentalitásunknak mindig tükröznie kell a gyõzni akarást" - tette hozzá.

 

"Gyõzni akarunk, és szeretnénk, ha a keretet is áthatná a gyõzelmi mentalitás."

 

"Egyértelmûen tiszteljük a Manchester Unitedet, és azt amit csinálnak jelenleg a bajnokságban, õk egy lenyûgözõ csapat, de a gyõzelem megszerzése fog a szemünk elõtt lebegni, aztán majd meglátjuk, miként alakulnak a dolgok."


saintsfc.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!