Kagawát a szurkolók inspirálják

Shinji Kagawa imádja a manchesteri életet és elmondta, amikor pályára lép, a United szurkolók extra hitet adnak számára.


A japán válogatott játékos - aki tavaly nyáron a Borussia Dortmundtól igazolt az Old Traffordra - a United Review-nek beszélt a szerdai, Southampton elleni bajnoki elõtt.

"Fantasztikus környezetben vagyok, minden nap top játékosokkal edzhetek" - mondta Kagawa. "Ugyanakkor mivel a United egy hatalmas klub, tudom, hogy mindig trófeákat várnak el tõlünk, amit egyelõre még nem sikerült elérnem."

"Imádok az Old Traffordon játszani, mindig is lenyûgözött a stadion hangulata."

"Ebben a szezonban elég sok alkalommal álltunk fel hátrányból, ami nagyon nehéz. Amikor 1-0-ás hátrány után egyenlíteni tudunk, a játékosok és szurkolók közötti egység érzése hihetetlen. Ezek a pillanatok ösztönzik a játékosokat és úgy érezzük magunkat, mint aki bármikor képes újabb gólt szerezni."

 


Sir Alex fiai a szerdai ellenfél ellen õsszel két gólos hátrányba kerültek, mielõtt Robin van Persie mesterhármasával dráma gyõzelmet arattak a Vörös Ördögök. Kagawa jól emlékszik erre a mérkõzésre és izgalmasnak tartja a holland csatár melletti játékot.

"Nem csak a Southampton elleni meccs miatt mondom [ahol lenyûgözött Robin]. Õ egy olyan játékos, aki kulcsfontosságú munkát képes végezni annak érdekében, hogy majd minden meccset megnyerjünk."

"Csodás élmény, hogy képes vagyok vele együtt játszani. Mindig ösztönzõ, amikor támadásban olyanok játszanak, mint Robin van Persie vagy Wayne Rooney."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!