Schlupp továbbra is próbajátékon

A Leicester City csatára, Jeff Schlupp próbajátékát meghosszabbították a Manchester Unitednél.


Schlupp január közepe óta látogatja a Barclays Premier League listavezetõjének edzéseit, most pedig meghosszabbították tartózkodását Carringtonban, amely értelmében a csatár ezt a hónapot Sir Alex Ferguson együttesével fogja befejezni.

 

"Ott marad, megegyeztünk a hosszabbításról" - kezdte a Leicester City menedzsere, Nigel Pearson PA Sportnak.

 

"Beszéltem vele néhány alkalommal, és Jeff nagyon jól érzi magát ott, jól mennek a dolgai. Szerintem ez nagyszerû tapasztalat számára."

 

 

Ez az ügylet lehet a legújabb fejezete a Manchester United és a Championshipben szereplõ Rókák között, miután a nyári átigazolási szezonban a Cityhez került Ritchie De Laet és Danny Drinkwater is, a szezon közben pedig kölcsönben került hozzájuk Jesse Lingard és Michael Keane is a 12-szeres Premier League bajnoktól.

 

Schlupp, aki a Leicester City akadémiáján pallérozódott, öt alkalommal volt kezdõ csapatában ebben a szezonban, de többségében a védelem bal oldalán, Paul Koncheskyt helyettesítve.

 

A Németországban született, ghánai válogatott játékos, 2011-ben a Brentfordnál szerepelt kölcsönben, ahol 10 mérkõzésen 6 gólt szerzett.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!