Evra támogatja Büttnert

Patrice Evra elmondta, teljes vállszélességgel Alexander Büttner mellett áll, akivel a védelem bal széléért kell megküzdenie.


A francia - aki a Fulham elleni FA-kupa siker során csapatkapitány volt - a West Ham elleni két tétmérkõzés alkalmával pihent és a holland Büttner helyettesítette õt.

Evra örömmel látja, hogy a nyári szerzemény egyre inkább alkalmazkodik az új környezethez és a csapaton belüli szellemiség bizonyítéka nála is fellelhetõ.

Amikor a United Reviewtõl azt kérdezték Pattõl, szívesen segít-e Büttnernek a tanulásban, a játékos így válaszolt: "Persze, persze. Elmondtam neki, hogy amikor idejöttem, az elsõ hat hónap során az Old Trafford gyepe olyan volt számomra, mint egy repülõtér."

"Nagyon nagy volt és rengeteget kellett futni rajta, olyan érzésem volt a meccseken, mintha égne a lábam. De elsõre ez normális. Minimum hat hónapra szükséged van, hogy alkalmazkodni tudj az itteni játékhoz."

 


"Mindig próbálok segíteni Alexnek, mert nem csak Patrice Evra vagyok, hanem egy United játékos. Azt akarom, hogy a csapatnak legyen jó. Boldog leszek akkor is, ha ez úgy sikerül, ha én játszom jól, de akkor is, ha Alex Büttner teszi ezt."

"Nem csak azért mondom ezt, hogy jól nézzen ki. Ez az igazság. Nem vagyok önzõ játékos és remélem, hogy minden csapattársam ugyanezt felelné, ha megkérdeznéd. Úgy vélem, Alex látja, hogy nem vagyok rossz srác és segíteni akarok neki."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!