Beckham: Angliában csak a United

Véget értek a találgatások a 37 éves játékos jövõjével kapcsolatban, hiszen a mai nappal (csütörtök) a francia PSG csapatához csatlakozott, annak ellenére, hogy a West Ham, Tottenham és a QPR együttese is érdeklõdött iránta.


A 37 éves játékos, aki 10 éve távozott az Old Traffordról, amikor a Real Madridhoz igazolt, most ismét visszatért Európába, hogy 5 hónapig a francia bajnokságban futballozhasson.
 
A januári atigazolási idõszak utolsó napján pont került a középpályás jövõje körül két hónapja tartó spekuláció áradatnak, ez idõ alatt a West Ham, a Tottenham Hotspur és a QPR is felmerült a veterán futballista következõ együtteseként.
 
"Sikeres voltam a Manchester Uniteddel, és mindig is azt mondtam, hogy soha nem játszanék egyetlen másik angol csapatban sem" - mondta David Beckham az újságíróknak a PSG sajtótájékoztatóján.
 
 
"Hosszú történelmem van a Manchester Uniteddel. Ez az a csapat, akiknek szurkolok és a csapat, ahol egy álom volt játszani."
 
"Megtisztelve érzem magam a Premier League klubok érdeklõdése miatt, de én nem szeretnék egyiküknél sem játszani, kivéve, ha ez a Manchester United."


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!