U18: Chelsea 1-1 United

Jack Rudge találata révén a United egy pontot gyûjtött a Chelsea elleni nehéz, idegenbeli összecsapáson.


A Vörös Ördögök a középpályás góljával még vezettek, ám Jesse Starkey szabadrúgásával egyenlíteni tudott a hazai csapat és Ola Aina késõi kiállítása már nem segített a vendégeknek a gyõzelem megszerzésében.

James Wilson sérülése miatt Andreas Pereira került számára ismeretlen szerepkörbea taktikailag fegyelmezetten játszó Unitedben, ugyanis csatár poszton kellett helyt állnia az igen fizikális összecsapás során. Pereira korán megmozgatta a hazaiak kapusát egy lövéssel, majd John Swift talált Jonny Sutherland kapujába, de les miatt érvényteleítették a gólt.

A patthelyzetet végül a 37. percben sikerült megtörni, amikor Pereira és Jack Barmby remek egyérintõje után Rudge-hoz jutott a labda, aki szép befejezéssel juttatta elõnyhöz a manchesterieket.

A tizenhatos jobb szélénél Pereira ellen szabálytalankodtak, majd a másik oldalon is hasonló helyrõl jöhetett szabadrúgás, amit Starkey be is lõtt a United kapujába.

A találkozó végéhez közeledve Jamers Weir indította Barmbyt, aki ellen Aina szabálytalankodott. Úgy tûnt, tizenegyesnek kell következnie. Azonban a játékvezetõ úgy vélte, a gólhelyzetben kiugró játékos elleni szabálytalanság még - ha csak centikkel is - a tizenhatoson kívül történt, ezért szabadrúgást ítélt a Vörös Ördögök javára, Ainának pedig felmutatta a piros lapot.


U18 Premier League, Elit kör
Chelsea 1-1 Manchester United
Cobham Training Ground

United: Sutherland - Love, McNair, Grimshaw, Rowley - Weir, Rudge, Pearson, Rothwell - Barmby, Pereira(Harrop)

Gólszerzõ: Starkey 45' illetve Rudge 37'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!