Begovic nem egyezett meg a Uniteddel

A Stoke City kapusa, Asmir Begovic azt várja, hogy csapata nyáron eladja õt, de tagadja, hogy bármilyen egyezséget kötött volna a Manchester Uniteddel.


Begovic azóta, hogy három évvel ezelõtt a Portsmouth-tól a Stoke-hoz igazolt, a Premier League egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítõ kapusává nõtte ki magát.

A Stoke csapatában közel 100 mérkõzést játszó hálóõrt többször összehozták már a Manchester Uniteddel, mint David de Gea utódja, de a Manchester Cityvel is szóba hozták Joe Hart mögé.

A boszniai kapus ragaszkodik ahhoz, még nem döntött jövõjérõl, de úgy véli, mivel a közelmúltban csapata leigazolta Jack Butlandet, minden bizonnyal ez a tény saját távozását vetíti elõre.

"Olvastam olyat a lapokban, hogy nemet mondtam a Citynek és igent a Unitednek" - mondta Begovic. "Az igazság az, hogy nem döntöttem semmiben."

 


"Senkinek nem mondtam se igent, se nemet. Nem írtam alá semmit - nem kötöttem szerzõdést, sem elõszerzõdést. De azt hiszem, a Stoke nem tartaléknak vette meg Butlandet, ezért azt gondolom, nyáron eladnak."

"Nem tudok kisebb klubhoz igazolni és tudom, hogy néhány top klub is érdeklõdik irántam. Csak ezek a klubok tudják megfizetni az értem kért árat."

"De most nagyon örülök, hogy vége a januárnak. Kemény hónap volt számunkra, mert rengeteg volt a pletyka. De végre már újra a játékra összpontosíthatunk."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!