U18: United 1-0 Reading

A Manchester United fiataljai küzdelmes mérkõzésen 1-0 arányban legyõzték a Readinget a Barclays U18 Premier League elit körében.


Paul McGuinness csapatának ez volt az idei év elsõ hazai találkozója és a korai gól végül döntõnek bizonyult ezen a gyõztes összecsapáson.

James Weir a tizenhatoson belól passzolt Andreas Pereirához, aki megszerezte a mindent eldöntõ találatot, továbbra is remekelve az elõretolt szerepkörben. Bár a hazaiak megérdemelten voltak elõnyben, Pierluigi Gollini néhány alkalommal okos hárítással õrízte meg kapuját a góltól.

Paddy McNair a szünet elõtt megduplázhatta volna az elõnyt, de ígéretes helyrõl kapu mellé bólintott, majd Jack Rudge tisztázott a gólvonalról egy veszélyes vendég helyzet végén.

Gollini a második játékrészben is folytatta azt, amit az elsõben abbahagyott, továbbra is õrízte kapuját a góltól, leginkább mozgékonyságával és lövések kivédésének képességével tartva sakkban az ellenfél játékosait. McGuinness pályára küldte Kenji Gorre-t - aki a Celtic csapatánál edzett - ezzel kicsit széthúzva a játékot, miközben Ben Pearsonnak segített be a középpályán.

A meccs végén még Donald Love kapott lapot, majd egy kis civakodás is kialakult a pályán.


Barclays U18 Premier League, Elit kör
Manchester United 1-0 Reading
Trafford Training Centre

United: Gollini - Love, Grimshaw, McNair, Evans - Weir, Pearson, Rudge, Harrop(Gorre 75.) - Pereira - Barmby
Nem használt cserék: Sutherland. Barber, Ioannou, Fletcher

Gólszerzõ: Pereira 5'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!