Rafaelnek nincs baja Tevezzel

A Manchester United védõje, Rafael kijelentette, nincs különösebb baja Carlos Tevezzel, miután a szerdai manchesteri rangadón összetûzésbe kerültek.


A City of Manchester Stadiumban 0-0-s végeredménnyel zárult manchesteri derbi színvonaláról nagyon jó képet ad, hogy a mérkõzés egyik legizgalmasabb jelenete az volt, amikor a Vörös Ördögök ifjú titánja, a brazil Rafael és Carlos Tevez vitája majdnem verekedésbe torkollott.

 

A két felhevült fél annyira összetûzésbe került, hogy a mérkõzés játékvezetõjének, Chris Foy-nak kellett õket szétválasztania a további események megelõzése érdekében.

 

Az eset kapcsán az egyik érintett, Rafael kijelentette, neki semmi problémája nincs az egykori United játékos Tevezzel, elmondása szerint csak a szokásos csak a szokásos brazil-argentin szemben állásról volt szó.

 

 

"Teljesen normális helyzet volt. A rivalizálás mértéke mindig magasra hág egy ilyen rangadó esetében, és ha egy argentin, illetve egy brazil kerül szembe egymással, akkor ez hatványozottan igaz" - kezdte.

 

"Nincs problémám Tevezzel. Minden játékosnak meg van rá a lehetõsége, és csak rajta múlik, hogy 100%-ig megvédi-e saját klubját."

 

"Nagyon nem vagyok elégedett az eredménnyel, mert le kellett volna gyõznünk a City-t, hogy elszakadjunk tõlük, de a saját teljesítményemet kielégítõnek találom." 

 

TEAMtalk


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!