Mourinho: A világ vár ránk

A Real Madrid menedzsere, Jose Mourinho Manchesterbe utazott vasárnap, hogy megnézze a United –Everton összecsapást, mielõtt a jövõ heti nagy érdeklõdésre számot tartó Bajnokok Ligája mérkõzésre sor kerül Európa két óriása között.


A Los Blancos fõnöke az MUTV-nek adott exkluzív interjújában izgalmát leplezve próbált beszélni a szerda esti Bernabeuban megrendezett találkozóról. 

 
"Úgy érzem, ez egy különleges mérkõzés lesz" - mondta Mourinho. "Az emberek azt hiszik hatalmas nyomás van rajtunk, amiatt hogy hamarosan megküzdünk egymással. De a Real Madrid és a Manchester United edzõi stábja és a játékosai is különleges élményként tekintenek erre az összecsapásra. Ez pontosan az a fajta meccs, amit mindig is akarsz játszani és ezért a lehetõ legjobbat akarod nyújtani."
 
A Madrid egy 4-1-es Sevilla elleni gyõzelemmel melegített szombat este az ex-Vörös Ördög Cristiano Ronaldo mesterhármasával. Mourinho a találkozó elõtt pihentette számos játékosát, de ragaszkodik ahhoz, hogy a fáradtság nem játszhat szerepet a szerdai mérkõzésen.
 
"Egy ilyen hatalmas meccsen mindenki játszani akar, senki sem fáradt. Az egész világ erre a mérkõzésre vár. Ez fog érdekelni legjobban mindenkit a Bajnokok Ligája találkozói közül. És én remélem, nem okozunk csalódást senkinek sem a futballvilágban."
 
 
Szerdán folytatódik a két edzõ óriás, Mourinho és Ferguson párharca. Eddig 14 alkalommal mérték össze erejüket, mely során 6 döntetlen eredmény született szintén 6 alkalommal Mourinho gyõzött és csak két alkalommal sikerült legyõznie Sir Alexnek fiatal kollégáját. 
 
Mourinho tudja, hogy nehéz lesz legyõzni az idei Unitedet, de azt mondja, hogy Fergusonnal való barátsága miatt nem lesz olyan nagyon keserû a vereség íze egyiküknek sem.
 
"Már több alkalommal is megküzdöttünk egymással. A Porto, a Chelsea, az Internazionale és a Real élén is szembekerültem Sir Alex-szel. Volt, hogy nyertem volt, hogy veszítettem. Meglátjuk most mi lesz."
 
"Természetesen meg akarom nyerni a találkozót. De azt hiszem, aki most veszít nem lesz annyira szomorú, mint máskor, mert ott lesz egy kis öröm a szívében, hogy a barátja nyert."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!