Schmeichel kizárta Mourinhot

A United egykori kapusa Peter Schmeichel szerint, Jose Mourinho felejtse el, hogy Ferguson utódja lehet.


Széles körökben elterjed az az állítás, mely szerint a portugál edzõ jövõre visszatér Angliába.

 

Errõl Schmeichelnek az a határozott véleménye, hogy a Porto-t, a Chelsea-t, az Internazionale-t és a Real Madridot megjárt menedzser, túl sok poggyásszal érkezne az Old Traffordra ahhoz, hogy tovább tudja vinni a Vörös Ördögök hagyományait.

 

 

"Mourinho, nem lehet Sir Alex utódja. Nem hiszem, hogy a klub szívesen látná azokat a dolgokat, amiket õ hozna magával. Nem vitatom, hogy jó szakember, de nem illik a United szellemiségéhez. Túl sok olyan dolog járna vele, ami nem egyeztethetõ össze a Vörös Ördögökkel."

 

Közben az egykori United csatár Ole Gunnar Solskjaer reméli, hogy egy nap visszatérhet az Old Traffordra mint a Vörös Ördögök menedzsere. A 39 éves norvég edzõ, több mint egy évtizedet töltött el az Álmok Színházában, majd visszavonulását követõen a tartalék csapat munkáját segítette. Jelenleg pedig a Molde sikeres edzõje és legfõbb vágya, hogy egyszer Sir Alex nyomdokaiba léphessen a United élén.

 

 

"Lehet, hogy nagyképûen hangzik, de az a legnagyobb álmom, hogy egyszer a Manchester Unitedet irányíthassam. Persze nem tudom, hogy ez valaha is valóra válhat-e, de ha igen az a pályám csúcspontját jelentené. 15 szezonon keresztül dolgoztam Sir Alex kezei alatt, majd a tartalék csapat edzõjeként. Az õ módszertana, nagyban befolyásolta az edzõi filozófiámat. Szinte minden amit tudok tõle tanultam. Ugyanazt a hitet, gyõzni akarást, fiatalokba vetett bizalmat és kemény munkát táplálta belém, amivel õ is bír."


dailymail.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!