Higuain várja a United elleni mérkõzést

A Real Madrid csillaga, Gonzalo Higuain szerint az oldalukon lévõ egyéni kvalitások fogják a különbséget jelenteni a Uniteddel szemben szerda este.


A Real Madrid vágya, hogy történetük 10. BEK/BL-trófeáját megszerezhessék idén az elmúlt évek kudarcai után, jelen pillanatban a Premier League éllovasa, a Manchester United ellen kellene túljutnia a Királyi Gárdának, hogy esélyük legyen a végsõ gyõzelemre.
 
Higuain tudja, hogy Sir Alex Ferguson fiai komoly fenyegetést jelentek a negyeddöntõbe való továbbjutásuk reményeinek szertefoszlatásában, de úgy véli, hogy a spanyol óriás együttesének klasszisai és maga a csapat képes kiejteni az angol rekord bajnok együttesét a Bajnokok Ligájából.
 
Higuain a következõket nyilatkozta a Bwin honlapján: "Õk [a United] egy meglehetõsen kompakt csapat. Õk mindig ott vannak az európai kupasorozat egyenes kieséses szakaszában, ezért nekünk fel kell kötnünk a gatyánkat."
 
 
"Viszont sok kárt okozhatunk számukra az egyedi klasszisainkkal és kontrajátékunkkal, de nem feledkezhetünk meg a szilárd védekezésrõl, a gyõztes mentalitásunkról és a csapatszellemrõl sem."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!