Sir Alex tiszteli Le Fondre-ot

Sir Alex Ferguson elárulta, a Manchester United játékosainak fél szemmel végig a Reading legveszélyesebb játékosát, Adam Le Fondre-ot kell figyelniük, amikor hétfõn este az Old Traffordon mérkõznek meg az FA-kupa 5. fordulójában.


A Királyiak csatára hét mérkõzésen tudott eredményes lenni az újév óta, szupercsereként pedig hatalmas népszerûségre tett szert.

 

A gyerekkorában United szurkoló támadó hét éves korában próbajátékon járt a Vörös Ördögöknél, azonban a most 26 éves játékos végül a közeli Stockport Countynál mászta meg a futball ranglétráját.

 

"Láttam Le Fondre játékát, amikor a Stockportnál játszott" - fedte fel Sir Alex.

 

"Nagy ugrás volt számára, hogy a Stockporttól a Premier Leaguebe került. Ezért mindenképpen nagy tisztelet illeti a fiút."

 

"Múlt hétvégén az utolsó 10 percre állt be csereként, és majdnem kiharcolt egy tizenegyest, egy lövését pedig blokkolták."

 

"Számos csapatnak van olyan játékosa, aki csereként képes remek produkcióra, mint amilyen Ole Gunnar Solskjaer volt, de például Chicharito is ilyen."

 

"Azt hiszem Le Fondre legtöbb gólját hazai pályán szerezte, és általában ezek mindig a mérkõzések végén születtek. Karácsony óta megfordult a világ Brian McDermottal. Úgy tûnt, eldöntött tény, hogy kiesnek, ezt megcáfolva azonban az utolsó pillanatban rengeteg mérkõzést mentenek meg."

 

"Legyõzték a Sunderlandet és a West Bromwich Albiont hazai pályán, és 2-0-s hátrányból pontot mentettek a Chelsea ellen is, úgyhogy pár perccel a vége elõtt még vereségre álltak. Úgyhogy most már mindenki tudhatja, mekkora harci szellem lakozik bennük."

 

 

Le Fondre, aki betalált csapata United ellen elszenvedett 4-3-as bajnoki veresége során is a Madejski Stadiumban, valószínûleg minden tõle telhetõt megfog tenni, hogy a kezdõbe verekedje magát hétfõn Brian McDermott csapatában.

 

"Fontos mérkõzés vár rájuk szombaton a Wigan ellen" - tette hozzá Ferguson.

 

"Csak találgatni tudok, hogy milyen csapattal fognak kiállni ellenünk. Nem vagyok benne biztos, hogy a legerõsebb felállásukban érkeznek hozzánk, de soha nem lehet tudni."

 

"Vasárnap délutánra már tudni fogjuk az FA-kupa negyeddöntõjének sorsolását, és nem hiszem, hogy bármilyen probléma is lenne számunkra a motivációval. Egyáltalán nem lehet vele semmilyen problémánk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!