Clev örül Danny sikerének

Tom Cleverley elárulta, bár a pályán nem ünnepelhetett együtt Danny Welbeckkel a Real Madridnak lõtt gólját követõen, de attól még ugyanúgy örült jó barátja találatának.


Cleverley csereként ült a Vörös Ördögök kispadján a Bernabeuben az 1-1-es döntetlennel végzõdõ összecsapás alkalmával és onnan nézte, ahogyan Welbeck lerázva Sergio Ramost a 20. percben a hazaiak hálójába fejelte a labdát.

 

Bár a csatár idei második gólját érte el a találkozón, Cleverley állítja, ez a találat nagy hatással lesz Danny-re a folytatásban.

 

"Inspirálni fogja ez a gól, ami még nagyon fontos lehet a csapat számára a továbbjutást illetõen" - mondta Tom az MUTV-nek.

 

"Igaz, idén még nem szerzett annyi gólt, mint az elõzõ szezon hasonló idõszakában, de ez csak azért volt, mert nem jutott annyi lehetõséghez. Mindannyian tudjuk, ha megkapja az esélyt a bizonyításra õ mindig is élni fog vele. Nem hiszem, hogy bárki is aggódna, ha lehetõséghez jut, hamar javít majd ezen [idei kevés gólján]."

 

 

Annak ellenére, hogy Cleverley nem lépett pályára Spanyolországban, nagyon élvezte a találkozót és reméli, hogy az elkövetkezõ forgalmas idõszakban [20 nap, 4 meccs] bõven lesz még lehetõsége a szereplésre.

 

"Ez az elsõ alkalom, hogy játékosként a Bernabeuben voltam és tény, hogy nem játszottam, bár nagyon szerettem volna, de így is sok tapasztalattal gyarapodtam. Két hatalmas klub összecsapásán természetesen mindenki játszani, szerepelni akar, de a legfontosabb mindenki számára a gyõzelem és én ezt teljes mértékben elfogadtam."

 

"Zsúfolt program áll elõttünk és bízom benne, hogy hamarosan kivehetem a részem a küzdelembõl. Nem hiszem, hogy ugyan az a 11 játékos fog pályára lépni minden egyes találkozón, minden fronton. Egy remek keretünk van, fantasztikus csapatszellemmel és az edzõ pedig mindig pontosan tudja, hogy kire mikor van szükség a gyõzelemhez."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!