Anderson megragadná a lehetõséget

Anderson szerint a Manchester United nem veszi fél vállról a Reading elleni FA-kupa mérkõzést, õ készen áll a ma esti játékra, ha a keretbe jelölik, bár elismeri, hogy vad verseny zajlik minden játéklehetõségért.


A United lassan a szezon kritikus szakaszába ér, de még így is három fronton küzd a trófeákért, Anderson pedig elismeri, hogy ennek köszönhetõen a játékosok között egészséges verseny zajlik a kezdõ tizenegy közé kerülésért. Sir Alex legénységére azonban kemény teszt vár, ha sikerül továbbjutniuk a hatodik fordulóba, ugyanis ha a Chelsea nyer a Middlesbrough ellen, õk lesznek a következõ ellenfelél.

 

 

"Az emberek azt mondják: 'Oh, a Unitednek könnyû dolga van.' Viszont ez nem így van, nem létezik könnyû mérkõzés. Mindenkinek megvan a maga feladata, és jól kell teljesíteni, ha túl akarunk jutni a nehézségeken" - nyilatkozta a United Review ma esti kiadásában.

 

"Minden csapat, aki az Old Traffordra jön, úgy játszik, mintha az az utolsó mérkõzése lenne, ennyire fontos más csapatok számára a United Old Traffordon való legyõzése. Ez megnehezíti a dolgunkat, de tudjuk, minõségi játékkal bárkit megverhetünk."

 

Brian McDermott Readingje megmutatta lenyûgözõ kitartását, amikor a United a szezon korábbi szakaszában a Madejski Stadionba látogatott, a két csapat összesen hét gólt rúgott az elsõ félidõben, ahol maga Anderson is betalált. 

 

"Õrült egy meccs volt!" - eleveníti fel a mérkõzést a brazil. "Emlékszem, hogy 3-4 volt a félidõben az állás a javunkra. Nagyon kemény volt a játék - de mindig az, ha idegenben játszol. Viszont ma este otthon leszünk, az Old Traffordon."

 

Anderson úgy véli, hogy a folyamatos mérkõzések távolról sem akadályozzák a Unitedet a három trófeáért folyó harcokban, mondván: "Azt hiszem, kettõ vagy három meccs fontos a héten, ugyanis ez lehetõvé teszi a fõnök számára, hogy minden játékosnak esélyt adjon a bizonyításra.”

 

"Nehéz, ha nem játszol mondjuk két hétig, utána pedig megkapod a lehetõséget, akkor is a legjobb formádat kell hoznod. Ha nem játszol, nehéz lehet ezt megcsinálni." 

 

"Minden játékosnak jó, ha részt vehet nagy mérkõzéseken és a ma esti meccs is hasonlóan fontos. Tudjuk, hogy nagy az esélyünk ebben a szezonban kupák megszerzésére és minden tõlünk telhetõt meg is teszünk, megpróbáljuk elhódítani õket." 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!