Linde nem tett le álmáról

Anders Lindegaardnak továbbra is eltökélt szándéka, hogy beteljesítse álmát, mely szerint a Manchester United elsõ számú kapusa legyen.


A dán válogatott kapus alig több mint két éve csatlakozott az Aalesunds csapatától a Vörös Ördögökhöz, ezalatt 24 alkalommal szerepelt a Unied színeiben, viszont a december elsején aratott Reading elleni 4-3-as gyõzelem óta csak egyszer lépett pályára ebben a szezonban, köszönhetõen De Gea utóbbi remek formájának.

 

A 28 éves hálóõr mindezek ellenére, még mindig élvezi karrierjét az Old Traffordon, és megõrzíve az optimizmusát, bízik abban, hogy talán kiszoríthatja David de Geat az elsõ számú kapus posztról.

 

 

"Úgy érzem, hogy az eddigi teljesítményem sikeres volt" - mondta Lindegaard a Jyllands-Posten-nek adott interjújában.

 

"Én csak egy kis hal vagyok egy nagy tóban, de elég erõs ahhoz, hogy soha ne vesszek el."

 

"Volt részem abban, hogy rám esett Sir Alex választása és huzamosabb ideig is én állhattam a kapuban. Igazán varázslatos érzés volt, de nem jelenti azt, hogy megelégszem ennyivel."

 

"Úgy érzem, hogy még nem sikerült elérni az álmom."

 

"Azt szeretném, ha rendszeresen szerephez juthatnék minden játékban, a kisebbekben és a nagyobbakban egyaránt. Ez a célom már részben teljesült, de azt szeretném, ha teljes mértékben valóra válna az álmom."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!