SAF: Harcos kedvünkben vagyunk

Sir Alex Ferguson tisztában van azzal, milyen veszélyeket rejteget a Reading csapata, de távol a Premier League gondjaitól egy igen harcos és élénk találkozóra számít ma az Old Traffordon.


Brian McDermott emberei jelenleg a bajnokság ranglétrájának 18. fokán állnak, és az FA-kupa kirándulás a Vörös Ördögök otthonába valószínûleg nekik is egy kis felfrissülést hoz, de Sir Alex ragaszkodik ahhoz, hogy azért küldi ma fel fiait, hogy a következõ fordulóban a Middlesbrough vagy a Chelsea ellen küzdjenek majd meg.

 

 

A ma esti összecsapás elõtt a United menedzsere a következõket mondta: "Üdvözöljük Brian McDermottot és a Readinget ma este az Old Traffordon és készek vagyunk ismét egy remek kérdezz-felelek játékra. Õk rendkívül kemény harcosok, versenyképes játékkal, amelyben már nem egy alkalommal bizonyították, hogy kiszámíthatatlanok és épp úgy képesek meglepetést okozni ellenfeleiknek, mint mi."

 

A szezonban már a két csapat találkozott egymással és egy rendkívül izgalmas, 7 gólos elsõ félidõ után sikerült a Vörös Ördögöknek 4-3-ra megnyerniük a találkozót. A ma esti meccs Sir Alex szerint hasonló izgalmakat rejthet magában.

 

"Egyértelmû, hogy gyõzni akarnak ma az Old Traffordon az üdítõ bajnoki szünetben és lehet, még veszélyesebb játékot produkálnak majd, de jöhetnek, mert nagyon harcos kedvünkben vagyunk ma."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!