Nani FA-kupát nyerne

A Reading elleni 2-1-es gyõzelem után Nani azt mondja, a United arra figyel, hogy megnyerje az FA-kupát.


A portugál kiemelkedõt nyújtott a mai mérkõzésen, miután a megsérült Phil Jonest váltotta az elsõ játékrészben. Beállása után azonnal egy kapufával indított, majd a második játékrészben gólt szerzett és Javier Hernandeznek gólpasszt osztott ki.

A találkozó után az MUTV faggatta õt, amire reagálva elmondta, a United idén ismét megnyerné a trófeát, melyet 2004 óta képtelen volt elhódítani, valamint elégedett volt saját teljesítményével azt követõen, hogy sok idõt töltött az oldalvonalon kívül az utóbbi idõben.

"Nagyon fontos, mert a menedzser azt mondta nekünk, meg akarja nyerni az FA-kupát, ezért nagyon koncentráltak vagyunk ebben a sorozatban" - magyarázta a 26 éves szélsõ. "Nehéz volt ez a mérkõzés, de jól dolgoztunk a gyõzelemért és ez a legfontosabb."

"Sokáig sérült voltam és mindig nehéz, amikor visszatérsz, de keményen dolgoztam, ami annak a része volt, amit a pályán mutattam. Továbbra is keményen akarok dolgozni, hogy a legjobbat tudjam hozni."

 


"Jó, hogy segítettem a csapatot, ez egy csodás este volt és továbbra is keményen dolgozom azért, hogy ha pályára lépek, mindig megpróbáljak segíteni a csapatnak."

Annak ellenére, hogy a meccs nagy részében dominált a United, majd kétgólos elõnyt épített fel, a végén mégis kissé idegeskedniük kellett Jobi McAnuff késõi szépítése miatt. Szerencsére Nani és csapattársai képesek voltak biztosítani a továbbjutást ebbõl a trükkös párharcból.

"Mindig nehéz ellenük játszani, mert nagyon motiváltak ellenünk és mindig az utolsó percig mennek elõre. Természetesen ha megengedjük nekik, hogy kicsit pihenjenek, akkor problémát tudnak okozni. Szereztek egy gólt és az utolsó percek elég nehezek voltak számunkra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!