Ferguson: Szuper helyettesek

Sir Alex Ferguson méltatta Nani teljesítményét a lassan érõ, de végül annál szórakoztatóbb, Reading elleni összecsapáson az FA-kupa ötödik fordulójában.


Az eseménytelennek mondható elsõ félidõ végén a 42. percben, Phil Jones sérülését követõen beállt portugál szélsõ életet vitt a játékba, ezáltal remek munkára ösztönözve társait.

 

"Félelmetes volt Nani hozzájárulása a csapat teljesítményéhet" - mondta Sir Alex.

 

"Két remek lövéssel kezdet, egyik a kapufáról pattant ki a másikat védte a Reading kapusa. Aztán a második félidõben meghozta nekünk a várva várt gólt. Elszántságát látva, az az érzésem támadt, hogy õ fogja megnyerni nekünk a meccset."

 

"Azt hiszem, hogy megérdemelte a gólt. Õ egy fantasztikus tehetség. Látni lehetett, ahogy a pályára lépett, hogy remek formában van, ha sikerül ezt tartania, nehéz lesz választanom a támadó játékosaim közül."

 

 

Nani nyitó találatát követõen Chicharitónak adott gólpasszt, melyet a mexikói csatár a tõle megszokott módon értékesített. A 2-0-ás eredményen a vendégeknek az utolsó percben, McAnuff lövésével sikerült 2-1-re szépíteni.

 

"Ez végül is egy igazán jó eredmény. Nani találatát követõen mindkét csapat játéka felélénkült, de a srácok igazán megállták ma a helyüket és visszatekintve elmondhatom, hogy nagyszerû labdarúgókat láthattunk ma küzdeni."

 

"Elégedett vagyok, volt több nagyszerû helyzetünk, remekül védekeztünk, igazi minõségi játékot produkáltak a srácok. Ebben a meccsben akár több gólos gyõzelem is benne volt, de így is elégedett vagyok a teljesítményükkel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!