Ando: Naninak köszönhetõ a gyõzelem

Anderson kiemelten dicsérte Nani teljesítményét, ugyanis a portugál szélsõ a padról beállva vette ki a részét a Vörös Ördögök 2-1-es Reading felett aratott gyõzelmébõl az FA-kupa 5. fordulójában.


A brazil játékos része volt Sir Alex Ferguson felforgatott csapatának, amelyben 8 változás történt a múlt szerdai, Real Madrid elleni mérkõzéshez képest - csak David de Gea, Phil Jones és Danny Welbeck maradt a kezdõcsapatban.
 
Ennek eredményeként a Unitedben nem volt meg a folytonosság, de Nani beállásának köszönhetõen sikerült egy szûk gyõzelmet aratni. A portugál szélsõ Phil Jones helyett állt be, aki az elsõ félidõben elszenvedett sérülése miatt cseréltek le. Nani a gólja után egy gólpasszt is kiosztott a második félidõben Javier Hernandeznek.
 
Amikor a portugál válogatott játékos teljesítményérõl kérdezték Andersont, õ elmondta, hogy a csapattársai rendkívül örültek a játékos erõfeszítéseinek és a mérkõzésre gyakorolt hatásának.
 
"Mindenki tudja, hogy Nani minõséget képvisel" - mondta Anderson az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Tisztában vagyok azzal, hogy keveset játszik, ennek ellenére nagyon fontos tagja a csapatnak. Õ nyerte meg nekünk ezt a mérkõzést."
 
 
Brian McDermott gárdája felett aratott gyõzelem azt jelenti, hogy a United még mindig harcban áll, hogy a szezon végén esélye legyen megnyerni az FA-kupát, a Barclays Premier League-et és az UEFA Bajnokok Ligáját - hozzátéve, ilyen triplázást már egyszer elért a csapat.
 
Bár rengeteg mérkõzés van hátra és senki sem bízta el magát, Anderson úgy érzi, a United minõségében és erejében bízva nem lehetetlen küldetés az újboli triplázás.
 
"Megtörténhet, hiszen egyszer már megtörtént, miért ne sikerülhetne most is?" - magyarázta Anderson. "Jó csapatunk van, a keretünk is remek, és ha továbbra is összpontosítunk és koncentrálunk, akkor minden sorozatot megnyerhetünk."
 
"Minden sorozat nagyon fontos. Mindenkinek a legjobb formáját kell hozni - viszont jó csapatunk van, egy jó keretünk számos játékossal. Fantasztikus lenne a családomnak és a gyerekeimnek azt mondani, hogy FA-kupát nyertem a Manchester Uniteddel."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!