Anderson boldog a Unitednél

Anderson ragaszkodik ahhoz, hogy õ boldog a Unitednél, miközben hazájában azt javasolják számára, hogy hagyja el az Old Traffordot.


A középpályás kezdõként lépett pályára az FA-kupa 5. fordulójában a Reading együttese ellen, és a 2-1-es gyõzelembõl õ is kivette a részét, így a Vörös Ördögök továbbra is mindhárom sorozatban talpon állnak. Bár nem játszik rendszeresen, a dél-amerikai játékos élvezi, hogy ilyen erõs csapat része lehet, és tagadja, hogy szándékában állna elhagyni Manchestert.
 
"Ez nem igaz" - kezdte Anderson. "Mindenki tudja, hogy boldog vagyok itt. Számos sérülésem volt, de soha nem hagytam, hogy ez letörölje arcomról a mosolyt. Minden alkalommal segíteni próbálom a csapatomat. Ilyen vagyok. Ha távozni szeretnék, azt elõször a Fõnökkel beszélném meg, de errõl szó sincs."
 
"Nem könnyû a Manchester Unitedben játszani. Sok top játékos érkezett ide, és nem tudott bizonyítani - [Juan Sebastian] Veron -, pedig mind nagy futballisták voltak. Kleberson idejött, és nem játszott. Én 6 éve itt vagyok."
 
"Egyetlen hely van, ahová menni tudnál innen, az a Real Madrid és a Barcelona. Más választás nincs. Ezek vannak egy szinten a Manchester Uniteddel, amelyek hasonlóan nagyok és masszívak, mint mi. Gyere ide, és biztosan bajnoki címet nyersz. Itt háromszor nyertem meg a Barclays Premier League-et, egyszer a Bajnokok Ligáját, illetve két alkalommal vereséget szenvedtünk a döntõben."
 
Anderson elismerte, hogy a Portoból való átigazolása után a sérülései miatt nehéz volt beilleszkednie, így nehezen kezdte meg a karrierjét, de úgy érzi, készen áll, hogy teljes mértékben hozzájáruljon a csapat sikereihez a szezon fennmaradó részében.
 
 
"Jól érzem magam" - mondta a PA Sport-nak adott nyilatkozatában. "Itt Bajnokok Ligáját és Premier League-et is nyertem. Jó néhány találkozón játszottam már. Brazilként jöttem a Manchester Unitedhez, és már 6 éve itt vagyok. Nem volt könnyû a maradás. Szeretek itt lenni, de ez nehéz."
 
"Amikor 2 lépést teszek elõre, azután úgy tûnik, mintha hármat lépnék vissza. Szomorú, de tennem kell a dolgom. Szeretnék játszani, és jó lenne, ha a sérülések is elkerülnének."
 
"Amikor ide jöttem, még nagyon fiatal voltam. A Portotól érkeztem, és olyan emberek vettek körül, mint Paul Scholes és más nagy játékosok. Nehéz volt, de az elsõ évem remekül sikerült."
 
"A második szezonomban is pályára léptem néhányszor, de aztán jöttek a nagyobb sérüléseim. Viszont mindig itt voltam, amikor a fiúknak szükségük volt rám."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!