Tunnicliffe kölcsönbe mehet

A Manchester United készen áll, hogy elengedje kölcsönbe Ryan Tunnicliffe-t, a Sky Sports értesülései szerint pedig vagy féltucat Championship klub érdeklõdik megszerzésre iránt.


A 20 éves középpályást sokra tartják az Old Trafford amúgy tehetségektõl nem mentes falai között, éppen ezért ellenállt egészen eddig Sir Alex Ferguson, hogy a szezon során valahova kölcsönadja.

 

Az elõzõ szezon során több hónapot töltött el a Peterborough United együttesénél, ahol bár bizonyított, a nyár folyamán visszatért Manchesterbe, és azóta a felnõtt csapat keretének tagja.

 

 

Mindazonáltal most, hogy limitált lehetõségeinek száma olybá tûnik, hogy nem fog növekedni, a Vörös Ördögök készen állnak, hogy 'sürgõsségi kölcsön' keretében valamely másodosztályú klubhoz csatlakozzon, több játékidõ reményében.

 

Egyes hírforrások megerõsítették, hogy Tunnicliffe már a hétvége elõtt távozhat, miután a Uniteddel már folynak a tárgyalások úticélját illetõen.

 

Úgy tudni, hogy az ifjúsági angol válogatott játékos szolgálatai iránt a Blackpool, a Blackburn, a Burnley, a Barnsley, a Huddersfield Town, a Charlton és a Hull City is élénken érdeklõdik.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!