Fergie: Úgy kezeljük a QPR-t, mint a Madridot

Sir Alex Ferguson ugyanolyan komolyan veszi a QPR elleni mérkõzést is, mint a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája találkozót.


A menedzser régi ellenfelével, Harry Redknappel csap össze a Loftus Roadon, miközben a nyugat-londoniak a kiesés elkerüléséért harcolnak.

Amennyiben nyer, a United vasárnapig biztosan 15 pontos elõnyre tesz szert a Manchester Cityvel szemben, amivel újabb lépést tenne a bajnoki cím felé és azért, hogy kitörölje a tavalyi szezon utolsó pillanatainak emlékét.

"Harry tapasztalatával és azon képességével, amivel a játékosok képességeit fel tudja mérni a QPR-nak jobb esélye van a bennmaradásra, mint a többi kiesõ jelöltnek" - mondta Ferguson a mai sajtótájékoztatóján. "De nyerni megyünk oda, mert ez a munkám. Jó a szellemiség csapaton belül és az elszántság is megvan. Ugyanúgy kezeljük ezt a mérkõzést is, mint ha mi a Real Madrid ellen játszanánk. Nyerni akarunk."

"Van egy kis gondunk abból a szempontból, milyen csapatot küldjünk pályára, de ez olyan probléma, amit mindig is akar az ember. A QPR a túlélésért harcol, tudjuk, hogy nem lesz könnyû a meccs. Meg kell gyõzõdnünk arról, hogy megfelelõen tesszük a dolgunkat - erre van szükségünk."

Sir Alex Ferguson továbbra is úgy véli, a végjátékban elõfordulnak majd pontvesztések és bár a helyzet jelenleg nagyon bíztatónak tûnik, rengeteg kemény teszt vár a csapatra, ráadásul a QPR Redknapp érkezése óta a Tottenham, a Chelsea és a City elleni is pontokat tudott szerezni.

 


"Saját tapasztalatom az ilyen helyzeteket tekintve az, hogy a csapatok pontokat fognak hullajtani. Ez tény, ez elkerülhetetlen. Ez egy nehéz bajnokság. Jelenleg jó lendületben vagyunk. Minden, amit tehetünk, az az, hogy megpróbáljuk megnyerni ezt a mérkõzést, majd a következõt és megnézzük, akkor hol tartunk."

"Tény, a City is fog pontokat bukni. Ez az, ahol vagyunk, a végjáték jön. Arra számítunk, hogy bukunk néhány pontot, de õk is. Õszintén szólva a Premier League-ben mindig nehéz a véghajrá, de a helyes hozzáállással és a megfelelõ játékosokkal van esélyünk.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!