Smalling letenné névjegyét

Chris Smalling eltökélt, hogy kulcsszerepet vívjon ki magának a Manchester United három trófeáért folyó harca során, ám tudja, hogy saját teljesítménye fogja meghatározni, hogy mennyire veheti majd ki a részét belõle.


Eddig úgy tûnik, hogy a fiatal védõ szezonját beárnyékolja korai sérülése, de ettõl függetlenül is már 18 alkalommal léphetett pályára a Vörös Ördögök felnõtt csapatában.

 

"Nem számít, hogy fiatal, vagy idõs vagy, annyi mérkõzésen akarsz játszani, amennyin csak tudsz" - kezdte az angol bekk.

 

"Szerencsére minden sorozatban jól menetelünk. De ha esélyt kapsz, akkor élned kell vele. Nem adhatsz okot a menedzserednek arra, hogy kihagyjon."

 

"Sokat segít, hogy még három fronton harcban állunk. Ebbõl a szempontból mindenki boldog lehet."

 

 

A rotáció elvének alkalmazása már régre nyúlik vissza a Manchester United életében. És bár Smalling elárulta, hogy szeretne minden alkalommal a pályán lenni, emellett tisztában van a rendszer elõnyeivel is.

 

"Ha a világ egyik legnagyobb klubjánál játszol, akkor tudod, hogy a menedzser pontosan azt teszi, amit kell. Jelenleg boldogok vagyunk, mert mindenki játéklehetõséghez jut. Talán ez hosszú távon is folytatódni fog."

 

"Amikor sérült vagy, csak azon jár az agyad, hogy játszani akarsz. Ha egészséges vagy, minden héten be akarsz kerülni a csapatba. De nagy fokú türelemre is szükség van. Nem szabad, hogy egyes dolgok túlságosan is frusztráljanak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!