Rooney: Formaállandóságunk a kulcs

Wayne Rooney szerint a csapat formaállandósága a United 12 pontos elõnyének hajtóereje a Premier League-ben.


A csatár arcüreggyulladása miatt hagyta ki a Reading elleni FA-kupa találkozót, de a kulcsfigurája lehet a 3 fronton harcoló csapatának. A Google+ -on közvetített, és a DHL által szponzorált beszélgetésen - Jonny Evans és Tom Cleverley társaságában - Wayne Rooney felfedte csapata kitûnõ formájának okát
 
"Azt hiszem, hogy a formaállandóság" - felelte arra a kérdésre, hogy a Vörös Ördögök miért vezetik ilyen magabiztosan az angol bajnokságot. "Jelenleg mi vagyunk a legkövetkezetesebb csapat."
 
"Nyilvánvaló, hogy emiatt vagyunk nagyszerû helyzetben. Amikor más csapatok pontokat hullajtanak, nekünk akkor is sikerül nyerni, ezért nem vesztettünk sok mérkõzést."
 
 
"Azt hiszem, a csapatszellem és a vágy, hogy olyan menedzserrel nyerjünk, aki már 26 éve a klubnál van. Tehát játékosként mindannyian tudjuk, hogy mit kell tennünk, és mindannyian nyerni akarunk."
 
"Mindannyian ezt szeretnénk, mindegy hogy kezdõként, vagy csereként lépsz a pályára, esetleg még a padra sem ülsz le. Emiatt nincs keserûség a játékosok között. Mind együtt akarunk dolgozni és együtt akarunk gyõzni is."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!