Sir Alex számít Nanira

Sir Alex Ferguson nyilatkozatában elmondta, hogy tervei vannak Nanival kapcsolatban, a játékos és a Manchester United között a tárgyalások jó irányba haladnak.


A portugál válogatott játékos szerzõdése a következõ szezon végén lejár és a hosszabbításával kapcsolatos késedelem miatt intenzív médiaspekuláció folyt az elmúlt hónapokban. Számos lap különbözõ európai klubbal hozta kapcsolatba.

 

Azonban Sir Alex eheti sajtótájékoztatóján Carringtonban sietett hatályon kívül helyezni a Nani távozásával kapcsolatos pletykákat, állítva, nagy tervei vannak a jövõben a 26 éves szélsõvel. 

 

"Minden kétséget kizáróan meg akarjuk tartani õt" - mondta Sir Alex Ferguson.

 

"Nani remek, meccset eldöntõ játékos. A Reading elleni gólja fantasztikus volt, amikor pályára lépett, hihetetlen életet vitt a játékba. Két remek helyzet után gólt szerzett. Ugyanezt csinálta tavaly a Tottenham ellen is. Ha formába lendül, nem adja fel, amíg gólt nem szerez."

 

 

"Ez a srác egy hihetetlen tehetség, képes mérkõzéseket megnyerni. Õ az egyik legjobb befejezõnk, nem csoda, hogy Európa szerte érdeklõdnek iránta."

 

"David Gill folyamatosan tárgyal az ügynökével, ez már teljesen Nani döntésén múlik. Azt hiszem, biztosítékot szeretne az elsõ csapatban való szereplésre. Gondolom garantált kezdõt akar, de ezt csak õ tudja garantálni magának. Például olyan teljesítménnyel, mint a minap tette." 

 

Nani sokat kihagyott az idei szezonban, melyben közrejátszott sérülése is. Nem rég tért vissza az edzésekre, de szemmel láthatóan remek formában van, amit a hétfõi, Reading elleni 2-1 gyõzelem során góljával és Javier Hernandeznek adott gólpasszával is bizonyított. Megérdemelten õ lett a meccs embere a találkozón mutatott teljesítményéért.

 

Ahogyan Ferguson már a napokban említette, Nani remek formája egy kellemes probléma elé állítja a kezdõ kiválasztásában, bár az FA-kupa, a Bajnokok Ligája és a bajnokság bõven ad alkalmat a skót trénernek a rotálásra.

 

"Nani sérült volt hat hétig vagy annál is tovább, ezért Portugáliában kezelték, bár hosszas volt a felépülése, de újra remek formában van. Úgyhogy semmi kétségem afelõl, hogy õ egy remek opció a számunkra. Ez ad okot némi fejtörésre, mert Antonio Valencia fantasztikus teljesítményt nyújtott tavaly és tudom, hogy mindketten jobb oldalon szeretnek játszani.”

 

"Nani a bal oldalon is képes jó teljesítményt nyújtani, de akkor még ott van Ashley Young és Ryan Giggs. Fantasztikus választási lehetõségek vannak elõttünk. Úgy gondolom, idén ez ad nekünk egy extra lehetõséget a különbözõ sorozatokban."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!