Shinji izgatott hazatérése miatt

Shinji Kagawa abbéli örömének adott hangot, hogy az Aon által szponzorált 2013-as felkészülési túra keretében visszatérhet hazájába, Japánba a Manchester United tagjaként.


Amellett, hogy nyári túrájuk során ellátogatnak Sydneybe és Hong Kongba is, a Vörös Ördögök két mérkõzést fognak játszani Kagawa hazájában, Japánban is.

 

A 23 éves középpályás sûrû nyári program elébe néz, miután júniusban japán válogatottjával részt vesznek a Konföderációs Kupán. Ezt követõen fog csatlakozni a már hazájában túrázó klubcsapatához, de ennek idõpontja nagyban függ attól, hogy a felkelõ nap országának fiai miként szerepelnek a sorozatban.

 

Elõször a Yokohama F-Marinos lesz a Manchester United ellenfele július 23-án, Yokohamában, míg a második mérkõzést Kagawa egykori együttese, a Cerezo Osaka ellen vívják majd július 26-án, Oszakában.

 

"A Cerezo Osaka az a csapat, amelyben elvégeztem az ahhoz szükséges alapozómunkát, hogy ma profi futballista lehessek. Ez az a klub, amely sokat foglalkozott velem, mielõtt Európába kerültem volna" - emlékezett vissza Shinji a Manutd.com-nak adott interjúban.

 

"Ez az a hely, ahol az elsõ napjaimat töltöttem profi futballistaként. Ebbõl a szempontból Oszaka a kedvenc városom."

 

 

Míg a yokohamai Nissan Stadium - amely a United túraállomásának helyszíne lesz a városban - különleges emlékeket éleszthet fel a Vörös Ördögökben, akik éppen ott nyerték meg 2008-ban a Klubvilágbajnokságot, Kagawa számára is egy kedvenc helyszín, miután a válogatottal számtalan mérkõzést vívtak meg ebben a stadionban.

 

"Gyakran játszunk mérkõzést a japán válogatottal a yokohamai stadionban, és még gólt is szereztem ott. Ez a kedvenc stadionom, mert nagyon jó a hangulata is" - tette hozzá.

 

"Yokohama egy gyönyörû város a tenger mellett. Szerintem mindenkinek tetszeni fog."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!