A Chevrolet segítene visszaszerezni Ronaldót

A Manchester United célja, hogy összerakjon egy komplex pénzügyi csomagot Cristiano Ronaldo visszaszerzésére.


Sir Alex Ferguson továbbra is óriási hatással van a Real Madrid csillagára és a 28 éves játékos készen áll, hogy visszatérjen a klubba, ahonnan világsztár karrierje indult.

 

A Starsport szerint Ronaldo úgy érzi, nem kap megfelelõ támogatást a spanyol rajongóktól, akik inkább Lionel Messit részesítik kivételes figyelemben. Mivel jelenlegi menedzsere, Jose Mourinho távozik a Real élérõl a szezon végén, a portugál csillag is szeretne visszatérni Angliába. A Paris St. Germain továbbra is nagy érdeklõdést mutat Ronaldo iránt és Mourinhót is szívesen látnák a csapat élén, ha vinné magával a Real csillagát. Cristianót viszont Angliába húzza a szíve. 

 
 
Igaz, hogy a United 2009-ben 80 millió fontért vált meg tehetséges játékosától, de az általános árcsökkenés miatt a United 55 millió fontot lenne hajlandó fizetni a játékosért. Viszont Ronaldo heti 220.000 fontos bére már komoly problémákat okozhat az UEFA új Pénzügyi Fair Play rendelete miatt, amely a következõ szezonban lép hatályba. 
 
Persze mint mindenhol, itt is vannak kiskapuk és a fix béren felül különbözõ záradékok alkalmazásával megoldható lenne ez is. Ekkor lép be a képbe a United új támogatója, a Chevrolet. Az autógyártó óriás ugyanis kész lenne Ronaldót globális nagykövetévé kinevezni, ha visszatérne Manchesterbe. A Chevrolet anyavállalata, a General Motors elismeri, hogy hatalmas reklámfogás lenne számukra Ronaldo világszerte, többek között az USA-ban, Dél-Amerikában, vagy a 2014-es világbajnokságon, Brazíliában. Egyetlen akadály már csak a jelenlegi szponzor. Az Aon-hoz ugyanis 2014-ig szerzõdés köti a Unitedet, de a Starsport szerint már tárgyalások folynak a Vörös Ördögök régi és új szponzorai között, és a GM hajlandó lenne kivásárolni a Aon hátralévõ egyéves szponzori jogát, ezzel lehetõvé téve a történelem egyik legnagyobb transzferét.
 


dailystar.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!