Welbeck: Kell a gyõzelem

Danny Welbeck arra koncentrál, hogy a QPR ellen megszerezze csapatával a három pontot és bízik abban, a Manchester United taktikája sikeresen feltöri majd a makacs londoniakat.


Bár ezen a találkozón a Premier League elsõje és utolsója csap össze, Sir Alex Ferguson gárdájának emlékeznie kell arra, hogy Harry Redknappék a közelmúltban pontokat zsebeltek be a Chelsea, a Manchester City és a Tottenham ellen is.

Nehézkes délután ígérkezik a jó formában lévõ Vörös Ördögök számára, akiknek azonban a céljuk az, hogy továbbra is nyomást helyezzenek a hétvégén a Chelsea ellen játszó Manchester Cityre.

"Biztosan nem lesz könnyû" - mondta Welbeck a Manutd.com-nak. "Úgy gondolom, ezután minden bajnoki nagyon kemény lesz. A megfelelõ módon kell neki látnunk és biztosra kell mennünk, hogy megszerezzük a három pontot. A fõ cél az, hogy továbbra is nyomást gyakoroljunk a Man Cityre."

"Az utóbbi idõben jó a QPR. Nehéz feltörni õket, mert jól tömörülnek. A labda mögött helyezkednek, ezért igen nehéz gólt szerezni ellenük. De remlélhetõleg megfelelõ lesz a taktikánk aznap és próbálunk néhány gólt lõni."

 


Bár Fabio a kölcsönszerzõdés miatt nem léphet pályára, egy új találkozás holnap összejöhet az Old Trafford-kedvenc Ji-sung Parkkal.

"Jó lesz Jit ismét látni. Néhányszor találkoztunk már vele, amikor ellátogatott a londoni meccseink során és a szállodánkhoz is eljött. Szóval jó, hogy nem volt idegen a számunkra. Mindig, amikor látom, az nagyon jó és Fabióval ugyanez a helyzet. Párszor eljött Carringtonba, jó látni õt is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!