Rafael: Legjobb gólom

Rafael elmondta, hogy soha nem lõtt szebb gólt ennél, amellyel elkezdte a United találatainak gyártását a QPR elleni bajnokin szombaton.


A brazil játékos a kipattanó labdát 20 yardról azonnal kapura lõtte, amely megállíthatatlanul zúgott a hálóba, ahol Julio Cesarnak esélye sem volt. Ezzel a találattal a United a 23. percben szerezte meg a vezetést.
 
Ezzel a védõ 3. gólját szerezte a szezonban, amely közül a 2. olyan volt, amely igazán fantasztikusra sikeredett, mint amelyet az Anfielden szerzett szeptemberben. De Rafael, aki létfontosságú mentést hajtott végre a pálya másik végén is, amikor Christofer Samba lövését a kapu torkából mentette a Loftus Road közönsége elõtt, ragaszkodik hozzá, hogy ez volt eddigi legszebb gólja.
 
"Nem emlékszem, hogy lõttem volna ennél szebb gólt" - mondta Rafael az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "Az, amelyet a Liverpoolnak lõttem, az más volt, mert az egy tekeredõ lövés volt, de véleményem szerint ez jobb volt. Úgy vélem, ez volt a legszebb gólom."
 
"Észrevettem, hogy a labda felém jön, és olyan keményen rúgtam bele, amennyire csak tudtam. Éreztem a labda útját, hogy be fog menni. Csak remélni tudtam, hogy senki sem ér hozzá. Ez egy remek gólt volt."
 
 
A 2-0-ás gyõzelem tudatában a United 15 pontos elõnyre tett szert a városi rivális Manchester Cityvel szemben, akik a Chelsea-t fogadják az Etihadban vasárnap.
 
Rafael ragaszkodik ahhoz, hogy nem bízzák el magukat az elõnyük miatt, de állítása szerint, minden egyes gyõzelem és kapott gól nélkül lehozott mérkõzés tovább fogja növelni a játékosok önbizalmát.
 
"Elégedettek vagyunk, hogy nem hagytuk az ellenfelet betalálni és kapott gól nélkül sikerült lehozni a találkozót. Tartani akarjuk a formánkat, és továbbra is gyûjteni a pontokat" - tette hozzá.
 
"Minél több kapott gól nélküli mérkõzést hozunk le, annál inkább növeli majd az önbizalmunkat. Ez a formaállandóság segíthet rajtunk. Tisztában vagyunk azzal, mi történt tavaly, és hogy minden egyes mérkõzés fontos. Csak a gyõzelemre kell fókuszálnunk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!