Sir Alex boldog a gyõzelemtõl

Sir Alex el volt ragadtatva, hogy csapatának sikerült elhoznia a három pontot Nyugat-Londonból.


Rafael csodálatos góljával szerezték meg a Vörös Ördögök a vezetést a Loftus Road-on, majd Ryan Giggs kései találata biztosította a United gyõzelmét a Premier League sereghajtóival szemben.
 

Sir Alex hét változtatást is eszközölt a Reading elleni FA-kupa mérkõzést megnyerõ csapatán és egész végig úgy érezte, ez egy nagy teszt lesz a Vörös Ördögök számára ma délután.

 

"A mai nap a védelmünk határozottságáról és koncentrációjáról szólt" - mondta Sir Alex az MUTV-nek. "Ebben remekül teljesítettünk."

"Úgy döntöttem, hogy a tapasztalt játékosokat küldöm ma pályára: Ferdinand, Vidic, Carrick, Giggs, van Persie, Evra. Szükségünk volt a õ tapasztalatukra ezen a nehéz pályán."

"Nehéz egy ilyen keskeny pályán játszani és tartottam is a pontvesztéstõl, de szerencsére ez nem történt meg."

"Úgy gondolom sokkal jobbak voltunk a második félidõben. Egy góllal soha nem lehetünk biztonságban, de Ryan gólja úgy gondolom eldöntötte a meccset."

 


Rafael 23. percben szerzett találata - mely az elsõ lövés volt a 16-oson kívülrõl - egy biztos jelöltje lesz a United "Szezon gólja" versenyén és ismét egy mély benyomást keltõ produkciót láthattunk a braziltól. 

"Azt mondtam neki, hogy ezt biztos csukott szemmel lõtte" - viccelõdött Sir Alex. "Nagyszerû szezonja van, három gólt szerzett már idén és folyamatosan fejlõdik. Nagyszerû napja volt ma."

 

11 mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt a United átmenetileg 15 ponttal vezeti a tabellát, miközben a második helyezett városi rivális Manchester City a harmadik Chelsea csapatát fogadja vasárnap kora délután. De Sir Alex továbbra is a Unitedre koncentrál.

 

"Jó helyzetben vagyunk, de az út, amin ezt elértük az az, hogy mindig a legközelebbi meccsünket akarjuk megnyerni - ez a legjobb módja ennek. Továbbra is így fogunk cselekedni" - tette hozzá.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!