U18: United 1-2 Crystal Palace

A United akadémiai csapata 2-1 arányú vereséget szenvedett a Palace-tól Carringtonban.


Az összes gól a második játékrészben esett az igen télies körülmények között megrendezett találkozón, melyen a vendégek elsõ gyõzelmüket aratták az Elit kör során.

Az elsõ félidõ olykor szedett-vedett volt, ám a Sasok már három perc után komoly gólszerzési lehetõséghez jutottak, amikor Jerome Williams lövése túljutott Jonny Sutherlanden, ám a kapufa hárított.

Callum Evans kaput nem találó lövése után Sam Byrne kényszerítette David Gregoryt óriási védésre, majd a meccs legjobbjának választott Reise Alassani nagyszerû megindulása után Derek Tieku hagyott ki hatalmas helyzetet. Javen Palmer fejese is közel volt, de ebbõl sem lett gól, a szünetre gól nélkül vonulhattak a csapatok.

Fordulás után továbbra is jöttek a lehetõségek, majd egy kisszöglet után a gól is megérkezett. Alassani maradt üresen, aki a tizenhatoson kívülrõl szép gólt lõtt a hosszúba.

A United válasza lenyûgözõre sikeredett. Evans elleni szabálytalanságért megítélt szabadrúgást Andreas Pereira lõtte el, a labda nagyszerûen szállt, de végül a kapufán csattant, szerencsére a kipattanó pont Byrne elé került, aki könnyedén passzolt a kapuba.

Az eredmény másképp is alakulhatott volna, ám végül mégis a vendégek szerezték meg a vezetést, miután Alassani nagyszerû teljesítménye után Jake Grey gólt szerzett. Válaszul James Weir lõtt, de nem talált kaput, majd Jack Barmby indult meg, ám végül õ sem tudott kiegyenlíteni.

Demetre Mitchell, az angol iskolás fiú debütálhatott a Unitedben, míg a Palace a hosszabbítás pillanataiban két cserével húzta az idõt és végül megnyerte a találkozót.

U18 Premier League Elit Kör
Manchester United 1-2 Crystal Palace
Carrington

United: Sutherland - Grimshaw, McConnell, McNair, Evans - Weir, Pearson, Pereira(Mitchell 76.), Barmby, Daehli - Byrne
Nem használt cserék: Gollini, Barber, Fletcher, Harrop.

Gólszerzõ: Byrne 57' illetve Alassani 54', Grey 79'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!