Ferguson örül az 1 pontnak

Sir Alex sajnálja, hogy a United álmosan kezdte a találkozót a Villa Parkban, de elégedett volt a csapat meccs végén mutatott küzdõszellemével és örül a megszerzett pontnak.


A Vörös Ördögök a második félidõ közepén rövid idõn belül 2 gólos elõnyt adtak az Aston Villa csapatának, és sokáig úgy nézett ki, véget ér a United hosszú veretlenségi sorozata. Ekkora azonban jött Federico Macheda és Nemanja Vidic, akik a drámai végjátékban pontot mentettek a csapatnak.
 

Ez volt a United 6. döntetlenje 7 idegenbeli meccsébõl a szezonban, de Ferguson úgy véli, a Villa Parkban rosszabb eredmény is születhetett volna.

 

 

„6 góllal is kikaphattunk volna a második félidõben” – mondta a Sky Sportsnak.
 

„Két kapufát lõtt az ellenfél, és Marc Albrighton egymaga kihagyott 2 hatalmas helyzetet, hogy õszinte legyek, lefociztak minket.”
 

„Túl sokáig vártunk, mielõtt magasabb sebességi fokozatra kapcsoltunk a gyõzelem megszerzéséért, mert ekkor már 2 gólos hátrányban voltunk.”

 

A fõnök nem volt elégedett a csapata teljesítményével, és elismerte, megérdemelten szerzett 2-0-s vezetést az Aston Villa.
 

„Végig nagyon magas hõfokon játszott a Villa. Kemény becsúszásaik voltak, amelyeknek egy része szabályos volt, egy másik része viszont nem, de a játékvezetõ nem tördelte szét a játékot, ami néha nagyszerû mérkõzéseket eredményez. Ma is egy ilyen mérkõzést láthattunk.
 

„Elismerés jár az Aston Villának, hogy 90 percen keresztül ilyen elszántan tudtak játszani. Foggal-körömmel küzdöttek, és a szurkolóik is hajtották õket. Az összes fiatal játékosuk rendkívül energikus, lendületes volt, ami nagyon megnehezítette a dolgunkat.”
 

 

Amilyen nehézzé tette az Aston Villa a mérkõzést a Vörös Ördögök számára, úgy vágott vissza a United a végén, és 2-0-ás hátrányból mentették 2-2-re a találkozót. Annak ellenére, hogy Sir Alex gyõzni érkezett a Villa Parkba, nem lehetett csalódott a döntetlen miatt, amit a United gyakorlatilag mindössze 10 perc játékkal ért el.

 

„Ez a mai egy más típusú mérkõzés volt, mint a korábbi döntetlenek. Ott nyerõ helyzetben voltunk, és a végén a 2 elvesztett pontot sajnáltuk, de most 2 gólos hátrányunk volt 10 perccel a vége elõtt, így most örülhetünk az 1 megszerzett pontnak.”

 

Végezetül Sir Alex megemlítette, hogy a következõ, november 20-i mérkõzésen a Wigan ellen már Wayne Rooney is bevethetõ lesz, miután sikeresen felépült bokasérülésébõl az amerikai rehabilitáció folyamán.

 

„Egy jó héten van túl, egész héten keményen edzett. Sikerült elérnünk, amit szerettünk volna.”

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!