Welbeck a sûrû márciusra koncentrál

Danny Welbeck még mindig zsong, miután gólt lõtt a Real Madridnak a Santiago Bernabeuban, miután sorozatban négy hazai mérkõzésre készül a Manchester Uniteddel.


Az angol válogatott egy hihetetlenül értékes fejesgólt szerzett a spanyol fõvárosban rendezett idegenbeli nyolcaddöntõ mérkõzésen, és azóta már kivette a részét a Reading és a QPR elleni gyõzelmekbõl is. Ráadásul õ szerzett labdát a Loftus Roadon Ryan Giggs gyõzelmet bebiztosító gólját megelõzõen, miután beállt csereként Robin van Persie helyére.

 

"Nagyszerû érzés volt gólt szerezni a Bernabeuban, különösen amiatt, hogy mindezt a minket elkísérõ szurkolók elõtt tehettem, és hogy egy ilyen nagy mérkõzésen sikerült" - kezdte Welbeck a ManUtd.com-nak és az MUTV-nek.

 

"Hatalmas gól volt - valószínûleg a legnagyobb, amelyet valaha szereztem. Ez olyan dolog, amire az ember már kisgyerekkora óta vár. A Manchester Unitedben játszani a valaha volt egyik legnagyobb mérkõzésen büszkévé tesz, és motivációt jelent, hogy minél többször hasonlót érezhessek át."

 

 

Bár a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közötti visszavágó már csak egy hétnyire van, a Vörös Ördögök maximálisan tisztában vannak azzal, hogy elõbb a Norwich City elleni Barclays Premier League mérkõzés élvez elsõbbséget. Az elsõ számú cél nem lehet más, mint hogy a Manchester United újra növelhesse elõnyét, miután vasárnap a Manchester City újra 12 egységnyire csökkentette hátrányát a Chelsea legyõzésével.

 

"A menedzser, és az edzõi stáb folyamatosan azt a tényt sújkolja belénk, hogy a következõ mérkõzés a legfontosabb" - tette hozzá a saját nevelésû játékos.

 

"Szerintem az egész keretnek ez jár a fejében, és mindannyiunk ugyanazzal a mentelitással várja az elõttünk álló összecsapást, ahol tudjuk, hogy gyõznünk kell lendületünk megtartásához."

 

"Amint elérkezünk a Real Madrid elleni mérkõzéshez, meglátjuk, hogy mi fog történni. Jó lesz, hogy sorozatban a következõ négy mérkõzésünk során sehova nem kell utaznunk, és minden egyes mérkõzésen a gyõzelemért játszhatunk."

 

"Minden dicséretet megérdemel az egész keret is, mert minden egyes játékos harcol a helyéért. Mindannyian a pályán akarunk lenni, és a tõlük telhetõ legjobb teljesítményt akarnak nyújtani minden sorozatban ebben az évben. Továbbra is három fronton állunk harcban, és lassan közeledünk a szezon vége felé. Ez nagyon jó az egész keret számára."

 

A 22 éves támadó nagyon eltökélt, hogy tovább gyarapítsa idei góljai számát (2), amint a csapat folytatja menetelését mindhárom sorozatban, amelyben még érdekelt.

 

"Rengetegszer játszom a szélre kihúzódva."

 

"Szeretnék több gólt szerezni, de ez sokkal nehezebb, ha a szélen kell játszanod. Sokkal kreatívabbnak is kell lenned, de a gólszerzés olyan része a játékomnak, amelyet szeretnék újra megmutatni."

 

"Ha képes lennék a szélen játszva több gólt szerezni, az az egész csapatnak hasznára válna."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!