Ferguson: Élnünk kell az elõnyünkkel

A Vörös Ördögökre négy, egymást követõ hazai mérkõzés vár márciusban, és Sir Alex Ferguson arra ösztönzi csapatát, éljenek a hazai pálya adta elõnyükkel.


A United a hétvégén a Premier League mérkõzés sorozatában a Norwich csapatát fogadja, majd a Bajnokok Ligája keretein belül a Real Madridot látja vendégül, azt követõen az FA-kupában a Chelsea-vel vagy a Middlesbrough-val mérkõzik meg hazai pályán és a hónap közepén szintén egy bajnoki találkozó következik az Old Traffordon, a Reading ellen.

 

A West Ham elleni, 9-i Premier League mérkõzés és az FA-kupa találkozó ugyanarra az idõpontra esik, így a bajnoki összecsapásra egy másik idõpontban kerül sor, amely azonban még nem tisztázott.

 

Mivel a United legénységét nem zavarja az idegen és a hazai helyszínek váltogatása, illetve az országon belüli vagy külföldi utazások, az ismerõs pálya és az Old Trafford közönségének jelentõs támogatása plusz elõnyt jelent Sir Alex gárdájának.

 

 

"Biztosak vagyunk benne, hogy teljes mértékben ki fogjuk használni a következõ hónap varázslatos lehetõségeit" - mondta Ferguson az MUTV-nek.

 

Továbbá Sir Alex bízik abban is, hogy az utóbbi hetek idõjárása miatt megromlott talajminõség a karbantartó személyzet lelkes munkájának köszönhetõen drasztikus javulást mutat majd.

 

"Nyilván a hazai pálya segíteni fog bennünket és remélem az a rengeteg munka és az az óriási összeg, amit a pálya feljavítására költöttünk, meghozza majd a várt eredményeket."

 

"A Reading sokat veszített kezdeti lendületébõl, de még mindig veszélyes ellenfélnek számít. Remélem, hogy a Norwich elleni találkozóval induló és a Reading ellenivel záruló, hazai meccssorozat elõnyeit maximálisan kihasználjuk majd márciusban."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!