DJ Evra: Még mindig én vagyok a legjobb

Patrice Evra képességei, amely a világ egyik legjobb bal bekkjévé tették õt megkérdõjelezhetetlenek - azonban adottsága, hogy a legjobb zenékkel szolgáljon a Manchester United öltözõjében, az utóbbi idõben tûz alá került.


A francia két csapattársa, Danny Welbeck és Ashley Young azzal viccelõdött, hogy Pat zenéinek tempója már nem az igazi, miközben a srácok épp egy mérkõzésre készülve hallgatják azokat.

Hallva a kritikákat, Evra így reagált: "Bocsánatot kértek. Elõvettem a gonosz pillantásom és ezt mondták: 'Nem, Pat. Soha nem mondanánk ilyet rólad.' Ashley és Danny is tud az öltözõ hangszóróin keresztül zenét szolgáltatni az iPodjukról, de azt hiszem, azonnal el kellene dobni azokat!"

 


"Szeretek a meccs elõtt zenéket szolgáltatni. Nem csak olyanokat, amelyeket én szeretek, hanem amiket mindenki szeretni fog. Ha Danny csak a hiphopot szereti, az az õ problémája. Különbözõ stílusú zenéket játszom - ettõl jó egy DJ. Kérdezd csak meg Giggsyt, õ megmondja - ha nem teszem ki az iPodomat az öltözõben mérkõzések elõtt, akkor a srácok nem lesznek boldogok. Igazából ha megkérdezel 25 játékost, csak kettõ fog reklamálni." 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!