De Gea kedvenc védése

David De Gea boldog, hogy februári teljesítményével kiérdemelte a ManUtd.com olvasói által megszavazott "Player of the Month" díjat és elárulja melyik védésére emlékszik vissza a legszívesebben.


A spanyol kapus a legutóbbi öt mérkõzés alkalmával, háromszor védte mag csapatát a kapott góloktól, õ lett a Fulham elleni mérkõzés embere és kimagasló teljesítményt nyújtott a Real Madrid elleni találkozó alkalmával is.

 

A Bernabeu-beli produkciója után egyes újságok szerint - melyek egyébként rendszeresen kemény kritikákkal illették a spanyolt - De Gea "nagykorúvá válásának" lehettünk szemtanúi a Real elleni meccsen. A United rajongók - aki már régóta kiállnak De Gea mellett - ezrével szavaztak rá  a ManUtd.com hét nyelven olvasható honlapján. De Gea 57 százalékkal végzett "A Hónap Játékosa" szavazás elsõ helyén, ezzel magasan megelõzve Rafaelt (21 százalék) és Ryan Giggset (12 százalék). A szavazatok fennmaradó részén Michael Carrick, Nemanja Vidic és Rio Ferdinand osztozott.

 

Ez a harmadik alkalom, hogy az ifjú hálóõr kapta a "Player of the Month" díjat csatlakozás óta a Vörös Ördögökhöz. Nincs más United játékos, aki adott idõszak alatt, gyakrabban nyerte volna el a címet.

 

"Nagyon sokat jelent nekem, hogy a szurkolók kiállnak mellettem. Boldog vagyok, hogy ismét elnyerhettem ezt a díjat" - mondta De Gea a ManUtd.com-nak.

 

"A mérkõzések alatt hallom a szurkolók énekét és kimondhatatlanul hálás vagyok a támogatásukért."

 

De Geát nagyon bántotta, hogy a kezdeti idõszakban nem tudott megfelelni az elvárásoknak, de hangsúlyozza, hogy az összes neki szavazott díj, a védelem összehangolt munkájának is köszönhetõ, továbbá beszél kedvenc védésérõl is.

 

"Úgy gondolom a védelem remek munkájának is köszönhetõ a kapott gól nélküli teljesítmény, de van egy kedven védésem is, amire szívesen gondolok vissza, mégpedig, amikor Coentrao lövését toltam ki bal kézzel."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!