Készülõdés a Real meccsre

Sir Alex Ferguson elmondta, játékosai már keményen dolgoznak annak érdekében, hogy a madridiak kontrái "ne öljék meg õket" a kedd esti visszavágón.


A Vörös Ördögök az Old Traffordon fogadják Jose Mourinho csapatát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóján azok után, hogy az elsõ találkozó 1-1-es eredménnyel zárult.

A United Danny Welbeck idegenben lõtt góljával a legcsekélyebb elõnyt tudhatja magáénak, és miután Sir Alex elutazott Spanyolországba, hogy lássa, ahogyan a hét elején a Real legyõzi a Barcelonát a Nou Campban, eltökélt, hogy biztosítsa csapata teljes felkészültségét Ronaldo és társai ellen.

"Megdöbbentem a Madrid teljesítményén [a Barcelona ellen]" - mondta Ferguson. "Csodálatosak voltak, tényleg, Ronaldóval, Özillel és Di Mariával igen jól kontráztak és nagyszerûen nyertek."

"De mi tudjuk, hogy a Madrid Európa egyik legjobban kontrázó csapata, ezért is helyeztük a felkészülés középpontjába azt, hogy bebizonyosodjunk, hogy a madridi kontrák nem ölnek meg minket."

 


A Vörös Ördögök fegyelmezetten játszottak a párharc elsõ mérkõzésén, ami azonban Sir Alex számára nem volt meglepõ, mert hiszi, jelenlegi csapata erõsebb, mint amelyik 1999-ben triplázni tudott.

"Nagyon várjuk az összes nagy meccset, mert tudjuk, ahogyan 1999-ben, úgy most is a legjobbat tudjuk tenni. A különbség annyi, hogy most erõsebb keretem van, mint akkoriban" - magyarázta a menedzser.

"Természetesen a tavalyinál is erõsebb, ha belegondolsz. Elhoztuk Robint és Kagawát, plusz egyes fiatalok, mint Welbeck és Cleverley erõsebbek lettek, javultak a szezon folyamán. Rafael hihetetlen szezont fut, de Gea is fejlõdik. Képes vagyok úgy változtatni a csapaton, hogy ne legyen rossz hatással a teljesítményre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!