A madridi duó figyelmezteti a Unitedet

Sergio Ramos és Pepe figyelmeztette a Manchester Unitedet, hogy a Real Madrid bombaformában van és készek szembenézni aktuális Bajnokok Ligája ellenfelükkel.


Mióta a két csapat 1-1-es döntetlent játszott a Bernabeuban, azóta José Mourinho gárdája két El Classicón is legyõzte a Barcelona együttesét.
 
Egy hétközi 3-1-es Copa de Rey-siker a Nou Campben, amelyet egy hazai 2-1-es bajnoki gyõzelem követett a nagy rivális ellen.
 
A Real Madrid játékosok úgy vélik, hogy tökéletesen felkészültek a visszavágóra, amelyet az Old Traffordon játszanak kedd este.
 
Ramos a következõket mondta: "A vágyunk, hogy kiejtsük a Unitedet, ennek ellenére nagy tisztelettel tekintünk Manchesterre. Lélektanilag sokat erõsödött a csapat az El Classicók után, de ezen a mérkõzésen is teljesítenünk kell. Tisztában vagyunk vele, mit kell tennünk."
 
 
Eközben Pepe kiemelte, hogy Mourinhonak számos lehetõség közül lehet majd választania.
 
Pepe a következõket nyilatkozta: "Remek formában vagyunk. [Iker] Casillason kívül mindenki elérhetõ és a menedzser nagyszerû játékosok közül válogathat."
 
"Két fontos mérkõzést sikerült megnyernünk és minõségi ellenfél ellen játszhattunk,. Reméljük, hogy ez nagy motivációt fog nekünk adni a Manchester United elleni mérkõzésen is."
 
"Boldogok vagyunk, jelen pillanatban csak pihenünk és a kedd esti mérkõzésre gondolunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!