Alonso szívesen tér vissza az OT-ra

Az Old Trafford nem volt kedvelt vadászterülete Xabi Alonsónak, a középpályás mégis nagyon várja, hogy ott játszhasson kedden.


A spanyol 2004 és 2008 között négy alkalommal lépett pályára az Álmok színházában még liverpooliként, mindig vereség lett a vége számára, most pedig Cristiano Ronaldóval együtt tér vissza a United stadionjába, akivel korábban három alkalommal is ellenfelekként léptek pályára a stadionban.

Alonso a Real Madrid egyik kulcsfigurája és egyike azoknak, akiket a United játékosainak semlegesíteniük kell.

"A liverpooli idõszakom során mindig nagyon intenzív játékot eredményezett az old traffordi összecsapás, amely mindig nagyon fontos volt. Állandóan élveztem ott játszani és Cristiano számára még különlegesebb lesz, aki több éven át szerepelt ott" - mondta a 31 éves játékos.

 


Alonso dicsérte portugál csapattársát, aki biztosan meleg fogadtatásban részesül majd a hazai szurkolóktól is, kik hat éven át bálványként tekintettek rá.

"Atletikus képességei és technikai tudás szempontjából lenyûgözõ és nála nagyobb ambíciókkal felvértezett játékossal nem találkoztam még. Nagyszerûen képes idõzíteni és gyõztes mentalitása van. Mindezen tulajdonságok tesznek egy játékost olyanná, aki képes fejezetet írni a labdarúgás történelmébe. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy a mi játékosunk."



 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!