Jones nem játszik holnap

Phil Jones bokasérülés miatt hiányozni fog a holnapi, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája visszavágóról.


A sokoldalú védõ nem épült fel idõben ahhoz, hogy szembenézzen a spanyol csapattal, errõl Sir Alex Ferguson beszélt a mai napont. Jones még a Reading elleni, elõzõ héten lejátszott FA-kupa találkozón szenvedett sérülést.

A mai sajtótájékoztatóján a menedzser kizárta Phil Jones holnapi szereplését és elmondta, nem tett le arról a gondolatról, hogy Ryan Giggs kezdõként vagy csereként beállva 1000. felnõtt találkozóját ünnepelhesse kedden.

"Phil nem épült fel és holnapra sem fog felépülni. Úgy vélem, teljesítménye teljesen kiváló volt. Hiányozni fog, de megvannak a lehetõségeink és remélhetõleg megfelelõ megoldást találunk."

"Ryan valamilyen formában szerephez jut holnap, akár kezdõként, vagy csereként beállva. Nem tettem le még errõl, nagyon fontos lesz számunkra."

 


Sir Alex arról is beszélt, hogy Rafaelt fogja megkérni, ügyeljen Cristiano Ronaldóra, ahogyan tette ezt a spanyol fõvárosban is. Ferguson azt is elismerte, a védelem közepén Jonny Evans, Rio Ferdinand és Nemanja Vidic is a helyekért verseng.

"Jó, hogy ilyen probléma áll fent, mivel három belsõ védõnk is remekül teljesít. Holnap döntöm el - remélem helyesen - ki játszik majd ott."

Az Old Traffordon megrendezendõ találkozó elõtt óriási érdeklõdés tapasztalható a médiában is.

"Hatalmas a meccs elõtti felhajtás. Láthatják, mennyi fotós volt az edzõközpontban, ez is mutatja, milyen fontos meccs ez mindkét klub számára. Ez olyan alkalom, amit mindig is akarsz, ez a Bajnokok Ligája szépsége, minden évben lehetõséged van arra, hogy Európa egyik legnagyobb csapatával találkozz. A holnapi az egyik legnagyobb lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!