Sir Alex: Amiért nem vonultam vissza

Sir Alex Ferguson kifejtette, a lehetõség, hogy csapatát az Old Traffordon a Real Madrid ellen pályára küldheti egyike azon okoknak, amelyek miatt lehetetlennek tartja visszavonulását.


A 71 éves menedzser mohón várja a keddi BL párharcot és arra törekszik, hogy a Manchesternél eltöltött ideje alatt ötödször kerüljön döntõbe a United.

A United Review-be írtak során Sir Alex lelkesen ezt jegyezte le: "Ez az, amirõl az egész szól - díszbe öltöztetett Old Trafford, felkapcsolt fények, csillogó pálya és a világ legnagyobb és legromantikusabb klubjai közül kettõ harcol egymással."

"Sokan megkérdezik, oly sok év után, amit a labdarúgásban töltöttem, miért nem megyek nyugdíjba. De ha valakinek a lelkében csak egy gramm szenvedély is van a foci iránt, az hogy tudna nemet mondani egy ilyen fajta lehetõségnek?"

 


"Szeretem azt hinni, hogy olyan úttörõk, mint Sir Matt Busby vagy Santiago Bernabeu, a Real korábbi elnöke és akirõl elnevezték a stadionjukat, ott fent mosolyognak és izgatottak lesznek, ahogyan mindannyiunk attól, hogy egy újabb drámai estén a lehetõ legjobbat nyújtja a játék."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!