Mourinho: A piros lap mindent megváltoztatott

A Real Madrid edzõje elismerte, Nani kiállítása a javukra fordította a Manchester United elleni, kedd esti Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ visszavágóját.


A spanyol gárda egy vitatható este után ünnepelhetett továbbjutást a legjobb nyolc közé az Old Traffordon, miután a tíz emberre fogyatkozó házigazdák nem tudtak élni a Sergio Ramos öngólja által jelentett elõnnyel.

 

Azt követõen, hogy Luis Nani a kiállítás sorsára jutott Cuneyt Cakir jóvoltából, miután vélhetõleg magaslábat ítélt ellene Alvaro Arbeloaval szemben, bár a szélsõ szemei egyértlemûen a labdára irányultak, nem az emberre, Luka Modric és Cristiano Ronaldo fordították meg a mérkõzést a Királyi Gárda számára.

 

 

"Nagyon jól játszott a Manchester United. Összszedettek és agresszívek voltak, technikailag nagyon jól szervezett játékkal rukkoltak elõ, amellyel egy nagyon nehéz mérkõzést idéztek elõ számunkra" - kezdte a Real Madrid edzõje, Jose Mourinho.

 

"Kételkedem benne, hogy tizenegy a tizenegy ellen nyertünk volna."

 

"Volt egy olyan érzésem, hogy Modric megváltoztathatja a mérkõzés képét, mert olyan képességekkel megáldott játékos lépett pályára a személyében, amilyennel addig nem rendelkeztünk a pályán."

 

"Kissé csalódott vagyok, mert a Barcelona ellen elég jól játszottunk, ma pedig többre számítottam volna. Tudtam, hogy a Manchester United hatalmas klub, nem csak fizikálisan, de mentálisan is. Tudom, hogy fantasztikusak, és olyan menedzserrel rendelkeznek, aki képes egységbe szervezni, és motiválni az embereket."

 

"De én arra számítottam, hogy képesek leszünk másként játszani majd itt ellenük."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!