Bajba kerülhet a United

Az UEFA bejelentette, fegyelmi eljárást indít a Manchester United ellen a tegnapi, Real Madrid elleni mérkõzés után történtek miatt.


Lehet, hogy a United büntetésben részesül, miután nem teljesítették média kötelezettségeiket a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének visszavágóját követõen, ugyanis sem Sir Alex Ferguson, sem a játékosok nem nyilatkoztak a 2-1-re elveszített találkozó után.

Ferguson állítólag dühös volt amiatt, hogy 1-0-ás hazai vezetésnél a játékvezetõ igen súlyos büntetésként kiállította Nanit.

Nanit az 56. percben küldték le a pályáról azok után, hogy összeütközött Alvaro Arbeloával. Sokak szerint az ítélet túl erõs volt, ráadásul komolyan befolyásolta a találkozót, hiszen azt követõen a vendégek három perc alatt lõttek két gólt, mellyel bebiztosították továbbjutásukat.

 


Ferguson nem jelent meg a sajtótájékoztatón és a játékosok sem álltak meg, hogy interjút adjanak az erre kijelölt zónában.

A menedzser helyett jobbkeze, Mike Phelan beszélt a sajtónak: "Zaklatott az öltözõben mindenki, zaklatott a menedzser is. Ezért ülök én most itt."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!